Tilbage

WorkPoint

Dokumenthåndtering og opgavestyring, som sikrer homogene arbejdsprocesser og effektiv vidensdeling

Glem alt om tidskrævende og omkostningstunge SharePoint-projekter. WorkPoint er SharePoint på en hel ny måde – en nøglefærdig løsning til Office 365 og SharePoint

Skyd genvej til vellykkede og kosteffektive SharePoint-forretningsløsninger. WorkPoint er anerkendt blandt de 20 mest lovende SharePoint Solution Providers i 2015 af det amerikanske magasin CIO Review.

WorkPoint er et modulopbygget standardsystem (on-premise, Office 365 og hybrid), som sætter vidensdeling i system og gør det nemt at håndtere dokumenter og mails, samt styre workflows og processer.  Alt sammen systematiseret i forhold til projekter, sager, kontrakter og relationer m.m.

WorkPoint strukturerer data via SharePoint og Office 365 (SharePoint Online) og bygger bro til Microsoft Office og Office 365 – f.eks. Outlook, Word, Excel og PowerPoint. WorkPoint strukturerer data hierarkisk og knytter f.eks. kontakter, virksomheder, sager, projekter sammen med de underliggende dokumenter, mails, noter og opgaver. Sammen med automatisk klassificering og nedarvning af data sikres overblik og styring. Det betyder bl.a., at en simpel løsning nemt kan skaleres til en enterprise løsning senere, hvor kravene til datastrukturer og lagerkapacitet er blevet høje.

10 fordele ved en nøglefærdig løsning på SharePoint

  • Let at konfigurere WorkPoint forretningsløsninger som f.eks. project management, asset management, stakeholder management, document management, contacts management etc.
  • Implementering på under en dag – ingen behov for udvikling og programmering
  • Nem og overskuelig prismodel. Betal pr. måned og efter behov.
  • Stor fleksibilitet med modulerbar løsning
  • Automatisk opgradering til nye SharePoint versioner
  • Kan nemt konfigureres til jeres behov
  • 80 procent af arbejdet kan laves i Outlook, Word, Excel, PowerPoint. Det øger brugertilfreds og letter løsningsadoptionen
  • Automatisk journalisering af mails og dokumenter
  • Indbygget governance
  • Exit-mulighed. Data ligger i jeres Sharepoint/SharePoint Online tenant

WorkPoint add-ons

WorkPoint Express – Håndter 80 procent af opgaver fra Outlook

Gør Outlook til naturlig front-end for SharePoint. Med et WorkPoint Express kan I håndtere 80 procent af alle mails og dokumenter i SharePoint direkte fra Outlook. WorkPoint Express sikrer også, at alle forretningskritiske informationer bliver journaliseret korrekt, selv om en medarbejder er syg, på kursus eller bortrejst.

Læs mere her

E-mail Manager – 100 procent back up af vigtige mails og dokumenter

Få en intelligent løsning til automatisk mailjournalisering. Med Email Manger sikrer I, at forretningskritiske mails i Outlook aldrig går tabt – heller ikke selv om mails bliver slettet fra indbakken. Email Manger kan bl.a. bruges til at påberåbe sig compliance i en eventuel strid. Journalisering af mails foregår på Microsoft Azure.

Læs mere her