WorkPoint 365

Dokumenthåndtering, projektstyring, sagsstyring og meget mere i én platform.

WorkPoint 365 er en udvidelse til SharePoint Online og Office 365, som gør det nemmere at styre dokumenter og opgaver på tværs af projekter. Derfor udnytter man typisk WorkPoint 365 som platform for ESDH-løsninger, projektportaler eller mindre sagsstyringsløsninger i juridiske afdelinger.

Brugervenlighed og kontrol

I har og bruger sandsynligvis allerede Office 365 i din organisation, så hvorfor ikke udnytte de værktøjer I allerede har adgang til, og som brugerne kender og er fortrolige med at bruge?

Ved at tilføje WorkPoint kan I effektivt opnå to meget væsentlige ting i forhold til sags- og dokumenthåndtering:

  • Stærk brugervenlighed – bl.a. gennem direkte integration ind i Office-produkterne, så sagsrelationer bliver et spørgsmål om drag-and-drop og gennem stærke søgebaserede værktøjer.
  • Styring af indhold, sammenhænge og sikkerhed igennem letforståelige og let administrerbare interfaces. Dermed bliver det muligt at have et fuldt overblik over indholdet på platformen og at opsætte de rigtige sikkerhedsregler mm.

Det betyder, at Office 365 bliver så meget stærkere en platform set både fra et brugerperspektiv og fra et IT/compliance perspektiv.

Standardydelser

ProActives tilgang til området er bygget op omkring en række standardydelser, som strækker sig både over brancher og funktionelle områder. Fx har vi løsninger til:

  • Forsyningsbranchen
  • Sagshåndtering
  • Offentlig ESDH
  • Juridiske afdelinger (håndtering af sager, kontrakter, IP og databehandleraftaler)
  • Projektportaler
  • Intern filhåndtering

Standard leverancemodel

Med Office 365 og WorkPoint kombineret med vores faste og velafprøvede leverancemodel kan vi bringe jer sikkert fra et fildrev til en moderne ESDH- eller projektstyringsløsning i skyen.

Moderne ESDH med WorkPoint 365

ESDH i den digitale tidsalder

Moderne ESDH er en integreret del af den digitale arbejdsplads på lige fod med de øvrige Office 365 værktøjer.

Kontakt

Gorm
Gorm
Priem
Partner
+45 27 22 33 22
gorm@proactive.dk