Microsoft Surface Hub

Understøt nye digitale arbejds- og omgangsformer på den moderne hybride arbejdsplads.

Måden vi arbejder på, har ændret sig, og navnlig efter Covid-19. For mange organisationer er Microsoft Teams blevet et vigtigt værktøj til at understøtte kommunikation og samarbejde på tværs af kontoret, hjemmearbejdspladser, kunder og partnere. Mange af medarbejderne er begyndt at vende tilbage til kontorerne og så melder spørgsmålet sig:

Hvordan understøtter vi den nye hybride arbejdsstil, hvor vi dels skal sikre et produktivt miljø på arbejdspladsen og dels sikre, at hjemmearbejdende medarbejdere kan bidrage - og føle sig inkluderet - i det daglige arbejde?

Microsoft Surface Hub 2S er en avanceret digital multifunktions-enhed, der samler mange værktøjer i en strømlinet indpakning:

  • Integreret møderumsløsning til Microsoft Teams med skærm, kamera og audio i meget høj kvalitet
  • En erstatning for det traditionelle whiteboard, hvor medarbejdere på kontoret nu kan brainstorme med hinanden eller med deltagere fra andre lokationer
  • En erstatning for den traditionelle projektor med både trådløs og kablet projektion fra enheder i lokalet
  • En kraftig PC som giver mulighed for at browse, samarbejde om dokumenter i fx. OneDrive for Business, visualisere og analyse data i fx. Power BI m.v.

Surface Hub kan konfigureres både som en delt enhed i møderum eller som en executive enhed til udvalgte medarbejdere i organisationen.

Microsoft Surface Hub 2S 85" | Designed for Strong Person-to-Person and Team Connection

Get an inside look at the new Surface Hub 2S 85”, the largest device in the Surface family. Combining state-of-the-art hardware with Microsoft 365 productivity and meeting experiences, it’s designed to enable stronger person-to-person and Team connection, bringing in-person and virtual meeting participants together in one seamless experience. Also notable is its modular design with removable camera and compute module.

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.

Kontakt

Jørgen Rahbek
Jørgen
Rahbek
Sales Executive
+45 40 90 41 49
jorgen.rahbek@proactive.dk