SharePoint

Den moderne organisations platform for kommunikation, samarbejde og vidensdeling.

SharePoint platformen kan anvendes til at understøtte samarbejde, vidensdeling og forretningsprocesser internt og eksternt i organisationen. Communication sites er grundlaget for organisationens intranet, og team sites er stærkt til samarbejde og dokumenthåndtering – også med eksterne.

Effektiviser den interne kommunikation

SharePoint er som oftest platformen for organisationens intranet og har de seneste år fået et stort løft på brugervenlighed og visuelt udtryk. SharePoint er nemt at forstå, nemt at arbejde med og meget fleksibelt i forhold til opsætning af sider og indhold. Med SharePoints fleksible nyhedskoncept, er det muligt at målrette nyheder til bestemte grupper i organisationen og præsentere dem på intranettet eller i SharePoint mobil appen.

Modern SharePoint

SharePoint powers the intelligent intranet, with beautiful employee experiences including new SharePoint home sites.

Samarbejd og del viden med kolleger og eksterne

SharePoint er et stærkt værktøj til samarbejde; både med kollegaer internt i organisationen og eksternt med kunder og samarbejdspartnere. SharePoints veludbyggede dokumenthåndteringsfunktionalitet gør det sikkert, nemt og fleksibelt at samarbejde om dokumenter. Du får bl.a. mulighed for:

  • Fuld versionsstyring og audit log af alle handlinger
  • Avanceret rettighedsstyring
  • At finde de nødvendige dokumenter via SharePoint avancerede søgemotor
  • At definere hvor lang tid jeres dokumenter skal gemmes via retention policies
  • At dele dokumenter med eksterne eller lukke helt ned for ekstern deling på specifikke sites
  • At synkronisere dine dokumenter til din PC og tage dem med på farten

Det er svært at nævne Microsoft Teams uden også at nævne SharePoint, og under ethvert Team findes et SharePoint site, hvor teamets dokumenter lever.

Microsoft Teams

Document Management in Microsoft 365

Learn how Microsoft 365 drives management of content with the tools in Office. This demo will show you how to enable document management for your organization using Microsoft Teams and Stream.

SharePoint til procesunderstøttelse

SharePoint egner sig godt som applikationsplatform, hvor organisationens processer kan understøttes via formularer og workflow-baserede løsninger. Kom hurtigt i gang med PowerApps og Power Automate og saml trådende i SharePoint.

Governance og compliance

Definer organisationens politikker for, hvor lang tid dokumenter skal gemmes, eller for hvornår de skal slettes. Lad brugerne klassificere indhold via labels, eller definer automatiske regler for klassificering og bind politikkerne op på klassificeringen.
Få fuldt overblik over alle handlinger, der er foretaget på SharePoint sites, inkl. hvem der har foretaget hvilke ændringer i dokumenter. Med SharePoint har du fuld audit log over dine dokumenter.

Mobilitet

Med SharePoint Online er dine dokumenter altid tilgængelige, om du er på kontoret, hjemme eller på farten. SharePoint mobilappen giver derudover mulighed for nemt at tilgå organisationens nyheder, sites og dokumenter. Med appen kan du også nemt finde de personer, du arbejder sammen med direkte på telefonen.

Masterclasses

Bliv en mester i Office 365, Power BI, Power Apps, Microsoft Teams og SharePoint mm. 

Power BI Masterclass
Se oversigten

Introduktion til Sharepoint: lister og biblioteker


Modern Workplace

Skab de bedste rammer for øget arbejdsglæde og produktivitet.

Modern Workplace
Læs om vores Modern Workplace løsninger

Kontakt

Mikkel
Mikkel
Aude
Partner
+45 27 22 33 67
mikkel@proactive.dk
Jørgen Rahbek
Jørgen
Rahbek
Sales Executive
+45 40 90 41 49
jorgen.rahbek@proactive.dk
Kim Gregersen
Kim
Gregersen
Director, Sales & Business Development
+45 41 72 33 10
kimg@proactive.dk
Gorm
Gorm
Priem
Partner
+45 27 22 33 22
gorm@proactive.dk