Tilbage

PMOtto.ai

Din personlige digitale assistent i projektledelse

PMOtto.ai er din personlige digitale Project Management assistent. PMOtto.ai fungerer som en intelligent chatbot, som hurtigt kan give dig svar på spørgsmål, levere data om dine projekter og udføre projektopgaver, således at du får mere tid til at fokusere på det værdiskabende.

PMOtto.ai fungerer som en intelligent chatbot, som hurtigt kan give dig svar på spørgsmål, levere data om dine projekter og udføre projektopgaver, således at du får mere tid til at fokusere på det værdiskabende. PMOtto.ai minder dig også om deadlines i dine projekter og foretager risikovurdering fx når tidsforbruget i et givent projekt er ved at blive overskredet.

Kort sagt, PMOtto.ai hjælper dig med at blive mere produktiv som projektleder eller medlem af et projektteam. 

PMOtto.ai

PMOtto udnytter machine learning, dvs. at Otto med tiden lærer og bliver klogere på, hvordan han kan hjælpe dig i dine arbejdsprocesser og hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt.

Nedbryder barriererne mellem brugere og værktøjer

Som projektleder eller projektdeltager har du altid din personlige assistent PMOtto.ai ved hånden via din smartphone. Du kan tale til Otto, som lytter, forstår og oversætter dine spørgsmål til konkrete handlinger i dit PPM-værktøj (Project Online). PPM værktøjet gemmer dine data og dine processer baseret på din organisations behov.

PMOtto.ai

 

Læs mere om PMOtto.ai her