Tilbage

Nintex

Digitale workflows i SharePoint og Office 365

Nintex er verdens absolut førende producenter af tilføjelsesprodukter til SharePoint og anvendes af tusindvis af SharePoint brugere verden over. Nintex produkter udvider funktionaliteten i SharePoint og mulighederne for at levere brugervenlige og produktivitetsfremmende SharePoint applikationer til slutbrugerne på den halve tid.

Nintex Workflow

Nintex Workflow er et værktøj, der gør det nemt og effektivt at bygge workflows i SharePoint til at automatisere forretningsprocesser og applikationer.

Nintex Workflow giver SharePoint superbrugere mulighed for at opsætte både simple og mere avancerede workflows i SharePoint. Ved hjælp af en simpel drag-and-drop funktionalitet i SharePoints administrative grænseflade har man mulighed for at opsætte workflows uden at skulle være programmør.

Nintex Forms

Nintex Forms gør det nemt og hurtigt at lave formularer inde i SharePoints egen administrative grænseflade. Formularerne er tilpasset de fleste mobile enheder, således at slutbrugerne nemt kan tilgå, udfylde og indsende formularer fra deres iPhone/iPad, Android eller Windows device.

Nintex Forms er tæt integreret med Nintex Workflow, og kan med fordel anvendes i sammenhæng med digitale forretningsprocesser og applikationer, der er bygget med Nintex Workflow.

Nintex for Office 365

Med Nintex for Office 365 får du både Workflow og Forms i en samlet pakke af cloud services, som du downloader og installerer fra Office 365 App store direkte fra din Office 365 tenant. Der er kun få begrænsninger i forhold til on-premises softwaren.

Nintex Mobile

Nintex Mobile apps gør det endnu nemmere og intuitivt at tilgå workflows og formularer via smartphones og tablets.

Hvad enten du er på farten eller mellem møder, kan du reagere på dine digitale processer hurtigt, nemt og sikkert.

Real-tid synkronisering sikrer, at alle ændringer i dine workflows og formularer vises med det samme på din mobile enhed, så du kan være produktiv overalt.

Nintex Mobile kommer gratis med Nintex Workflow eller Forms licensen.

Læs mere om mobile apps med Nintex Mobile

 

Få mere at vide på www.nintex.com