Microsoft Teams

Skab det optimale fundament for kommunikation, samarbejde og vidensdeling i din organisation.

Office 365 sammenlignes ofte med en schweizerkniv på grund af de mange værktøjer og tjenester i pakken. Hvis vi skal blive i analogien, er Microsoft Teams en schweizerkniv i schweizerkniven. Teams er en nyudviklet integreret kommunikations- og samarbejdsløsning, der aggregerer kendte og nye værktøjer i én samlet, brugervenlig løsning.

Microsoft Teams adresserer bl.a. følgende problemstillinger:

 • Grupper løser opgaver. I enhver organisation er der behov for at medarbejdere og samarbejdspartnere kan samle en gruppe, hvor information, dokumenter og kommunikation kan deles på en sikker og enkel måde. Behovet for en gruppe kan være drevet af projekter, fælles interesse, organisatoriske behov m.v.
 • Alle har behov for at etablere grupper, men alle gruppers behov er forskellige. Ideelt set skal hver gruppe kunne sammensætte netop den værktøjskasse, der er relevant for deres opgave.
 • Samarbejde forudsætter kommunikation. Traditionelt har løsninger til e-mail, telefoni, audio- og videokonference været adskilt fra løsningerne til deling af – og samarbejde om – dokumenter.
 • E-mail er et fantastisk værktøj til mange ting, men ikke til alting. Lad os bruge e-mail, hvor det giver mening og finde et tidssvarende alternativ, hvor det ikke gør.
 • Brugervenlighed ønskes, men sikkerhed og compliance er et krav. Det skal være let at kommunikere og samarbejde om dokumenter både internt og eksternt, men sikkerheden skal være allestedsnærværende. Dog uden at genere brugerne unødigt.

Introduktion til Teams


Hvordan løser Microsoft Teams opgaven?

 • Medarbejderne opretter efter behov et ”Team”, hvor de straks kan kommunikere, dele data og redigere dokumenter samtidigt. Invitér gæster med i teamet, hvis I tillader det.
 • Teams gør det let at kommunikere med kolleger, samarbejdspartnere eller medlemmer af gruppen. Et klik starter chat-samtaler, telefonopkald samt audio- og videokonference med op til 250 deltagere.
 • Teams vil på længere sigt fuldstændigt erstatte Microsoft Skype for Business, og vi har selv gjort det i ProActive, og er klar til at hjælpe jer med at gøre det samme.
 • Teams er 100% cloud-baseret. På den måde sikres brugernes mobilitet, en altid opdateret platform, og muligheden for, at I allerede nu flytter al jeres virksomhedstelefoni i skyen.
 • Samtaler i Teams samler dialogen gruppens opgave direkte i kontekst af opgaven. Det gør det meget lettere for nye medlemmer at komme ombord.
 • Der er 100+ Connectors (Forbindelser) til at samle netop den værktøjskasse, der passer til jeres opgave.
 • Dokumenter i Teams placeres automatisk i SharePoint, men det behøver brugerne ikke forholde sig til.
 • Som en del af Office 365, bygger Teams på de samme sikkerheds- og complianceværktøjer, som I allerede anvender.
 • Læs mere om Teams som kommunikationsplatform her

Microsoft Teams

Microsoft Teams bliver samlingspunktet for virksomhedens interne- og eksterne kommunikation og samarbejde. Introduktionen af Microsofts avancerede tjenester til fx kunstig intelligens kan hjælpe med til at automatisere kedelige manuelle opgaver, så I kan komme hurtigere i mål.

Introducing Microsoft Teams

Introducing Microsoft Teams, the chat-based workspace in Office 365. When teams have a dedicated place designed to help them be more effective together, there's no limit to what they can achieve.

Case: Vestas

Vestas gennemfører succesfuld adoption af Microsoft Teams

Vestas
Læs mere

Skanderborg Kommune

Skanderborg Kommune bruger Teams til det digitale demokrati.

Skanderborg kommune

Horsens Kommune

Horsens Kommune oppe at køre med Teams på rekordtid

Horsens Kommune

Live Events via Microsoft Teams

Ud over at kunne kommunikere med kolleger og samarbejdspartnere via Teams, er det også muligt at bruge tjenesten Teams Live Events, som giver mulighed for at afholde webcasts med op til 10.000 deltagere. Microsoft Teams Livebegivenheder er en udvidelse af Teams-møder, hvor du kan planlægge og oprette begivenheder, som streames til store online publikum. Anvender I allerede i dag Microsoft Office 365, inkluderer jeres abonnement sandsynligvis tjenesten Teams Live Events.

I videoen nedenfor kan du høre om hvordan tjenesten adskiller sig fra et almindeligt Teams-møde, hvordan du afvikler et Live Event med Q&A undervejs og hvilke muligheder du har efter arrangementets afslutning.

Microsoft Teams Live Events

Lær hvordan du bruger tjenesten Microsoft Teams Live Events

Hvordan kan vi hjælpe?

Microsoft Teams går sin sejrsgang over hele verden, og potentialet i løsningen er enormt, hvis brugerne udnytter de nye muligheder for samarbejde og kommunikation. For nogle brugere vil Teams være den mest naturlige ting i verden, for andre et nyt univers. Med ProActives adoption-ydelser kan vi hjælpe jer med at høste det fulde potentiale i både Microsoft Teams, og de øvrige dele af Microsofts platform.

Kontakt os for et inspirationsmøde, hør om andre virksomheders positive erfaringer med Teams og Office 365 og bliv klogere på potentialet for din virksomhed.

Masterclasses

Bliv en mester i Office 365, Power BI, Power Apps, Microsoft Teams og SharePoint mm. 

Power BI Masterclass
Se oversigten

Kontakt

Jørgen Rahbek
Jørgen
Rahbek
Sales Executive
+45 40 90 41 49
jorgen.rahbek@proactive.dk
Kim Gregersen
Kim
Gregersen
Director, Sales & Business Development
+45 41 72 33 10
kimg@proactive.dk

Lynhurtig udrulning af Microsoft Teams

Skal I lynhurtigt have etableret en effektiv hjemmearbejdsplads i Microsoft Teams for jeres medarbejdere?

Microsoft Teams udrulning
Læs mere her

Få gratis adgang til træningskurser i Microsoft Teams

Skal du og dine kollegaer hurtigst muligt have samarbejdet hjemmefra til at glide med Microsoft Teams?

ProActive Learning
Læs mere her