Tilbage

Microsoft Teams

Nytænkning strømliner produktivitet, samarbejde og mobilitet

Office 365 sammenlignes ofte med en schweizerkniv på grund af de mange værktøjer og tjenester i pakken. Hvis vi skal blive i analogien, er Microsoft Teams en schweizerkniv i schweizerkniven. Som vist på figuren herunder, er Teams en integreret kommunikations- og samarbejdsløsning, der aggregerer kendte og nye værktøjer i én samlet, brugervenlig løsning.

 Microsoft Teams

Hvilke problemstillinger adresserer Teams?

 • Grupper løser opgaver. I enhver organisation – stor eller lille, offentlig eller privat – er der behov for at medarbejdere og samarbejdspartnere kan samle en gruppe, hvor information, dokumenter og kommunikation kan deles på en sikker og enkel måde. Ønsket kan fx være drevet af projekter, fælles interesse eller organisatoriske behov.
 • Alle har behov for at etablere grupper, men alle gruppers behov er forskellige. Ideelt set skal hver gruppe kunne sammensætte netop den værktøjskasse, der er relevant for deres opgave.
 • Samarbejde forudsætter kommunikation. Traditionelt har løsninger til e-mail, telefoni, audio- og videokonference været adskilt fra løsningerne til deling af – og samarbejde om – dokumenter.
 • E-mail er et fantastisk værktøj til mange ting, men ikke til alting. Med en e-mail kan du kontakte enhver person på hele kloden, men kommunikation om teamets opgaver og problemstillinger kan håndteres meget enklere, hvis den forbliver i kontekst af opgaven og teamet.
 • Brugervenlighed ønskes, men sikkerhed og compliance er et krav. Det skal være let at kommunikere og samarbejde om dokumenter både internt og eksternt, men sikkerheden skal være allestedsnærværende. Dog uden at genere brugerne unødigt.
 • Understøttelse af fuld mobilitet og en altid opdateret platform er et krav. Organisationen skal bruge energien på at udvikle og drive forretningen, ikke på at patche servere og opgradere applikationer.

Hvordan løser Microsoft Teams opgaven?

 • Når behovet opstår, opretter medlemmerne i gruppen et ”Team”, hvor de fx kan kommunikere, dele data og redigere dokumenter samtidigt. Afhængig af organisationens politikker er det muligt fx at gennemtvinge navnestandarder og kontrollere om et team også kan inkludere personer udenfor organisationen.
 • Teams gør det let at kommunikere med kolleger, samarbejdspartnere eller medlemmer af gruppen. Du vælger det optimale værktøj til opgaven: Chat-samtaler, telefonopkald samt audio- og videokonference med op til 250 deltagere.
 • Teams vil på længere sigt fuldstændigt erstatte Microsoft Skype for Business, og mange organisationer kan allerede nu foretage skiftet. Vi har selv gjort det i ProActive, og er klar til at hjælpe jer med at gøre det samme.
 • Teams er 100% cloud-baseret. På den måde sikres brugernes mobilitet, en altid opdateret platform, og muligheden for, at I allerede nu flytter al jeres virksomhedstelefoni i skyen.
 • Samtaler i Teams samler al tekstkommunikation om gruppens opgave direkte i kontekst af opgaven. Det gør det lettere for nye medlemmer at komme ombord. Kommunikationen ligger ikke længere i tidligere medlemmers indbakke.
 • Ved hjælp af Connectors (forbindelser) kan gruppen samle netop den værktøjskasse, der passer til opgaven. Der er allerede nu mere end 100 Connectors tilgængelige til både Microsofts egne værktøjer og tredjepartsløsninger.
 • Dokumenter i Teams placeres automatisk i SharePoint, men det behøver brugerne ikke forholde sig til.
 • Teams er en del af Office 365, og bygger på de samme sikkerheds- og complianceværktøjer, som allerede findes i platformen.

Fokus på værdirealisering gennem udnyttelse og anvendelse

Microsoft Teams går sin sejrsgang over hele verden, og det er helt forståeligt. For nogle brugere vil Teams være den mest naturlige ting i verden, for andre et nyt univers. Med ProActives adoption-ydelser kan vi hjælpe jer med at høste det det fulde potentiale i både Microsoft Teams, og de øvrige dele af Microsofts platform.

Hvordan kan vi hjælpe?

Som den eneste danske Microsoft partner er ProActive både certificeret Cloud Services og Cloud Platform partner, og dermed kan vi sikre, at din virksomhed dels får bygget et sikkert og stabilt cloud-fundament og dels kommer godt fra start med Teams og Office 365, og ikke mindst at I efterfølgende får det optimale udbytte ud af jeres investering.

Kontakt os for et inspirationsmøde, hør om andre virksomheders positive erfaringer med Teams og Office 365 og bliv klogere på potentialet for din virksomhed.