Microsoft Azure

Flyt virksomhedens infrastruktur i skyen og betal kun for det reelle forbrug

Microsoft Azure er en platform, som gør det muligt at afvikle din virksomheds IT-systemer og applikationer i skyen ganske som i virksomhedens eget datacenter. Forskellen er blot, at det kører i Microsofts datacentre på Microsofts Azure virtualiseringsplatform. Dermed kan der køres traditionelle virtuelle maskiner - Infrastructure as a Service (IAAS), og Platform as a Service (PaaS) som f.eks. SQL Azure, Web Apps, Azure Backup i en samlet infrastruktur. Med en Azure konsulent fra Proactive er I sikre på at komme godt i mål fra start til slut med en løsning der 100 % opfylder jeres behov.

Endvidere tilbyder Microsoft en komplet underliggende infrastruktur med storage, netværk, ”firewall” og VPN, som gør din virksomhed i stand til at flytte hele eller dele af jeres eksisterende datacenter til Microsoft Azure platformen.

Microsoft tilbyder også Express Route, som er en dedikeret forbindelse direkte fra kunden til Azure datacentret. Microsoft Azure Guests (virtuelle maskiner) supporterer ikke kun Microsoft software (Windows Server 2008 R2 eller nyere) men også f.eks. Linux (CentOS, Debian, Oracle, Red Hat Enterprise, SUSE, Ubuntu) og VM Appliances (f.eks. 3 parts firewalls).

How does Microsoft Azure work?

Get a general understanding of how the Microsoft Azure cloud platform works and what's happening technology-wise behind the scenes.

Hvorfor Microsoft Azure?

Microsoft Azure er baseret på betaling efter forbrug, så der betales ikke for de ressourcer, som ikke er i brug. Dermed kan alt afregnes efter reelt forbrug, og ikke som i et traditionelt datacenter efter investeringer i hardware, strøm, køling og lokation. Dermed kan nøgleord som skalerbarhed og elasticitet reelt blive en del af jeres daglige drift.

Da Microsoft driver deres Azure datacentre globalt, kan ressourcer placeres tættest på de brugere, som skal benytte dem. Microsoft lever op til alle regler i forbindelse med sikring af data, herunder Safe Harbour, EU, ISO. Dermed kan din virksomhed trygt lægge data i skyen.

Data kan transporteres til og fra Azure via fysiske diske, hvilket gør det muligt at få store mængder data ind og ud af Azure hurtigt og nemt, f.eks. i forbindelse med Azure onboarding eller longterm offsite backup uden at skulle benytte VPN eller Express Route.

Microsoft Azure er dit nye datacenter placeret i EU med fuld adgang til dine data og fuld administrativ adgang og kontrol på en platform, som tusindvis af kunder allerede benytter.

Case: Trioplast

Trioplast flytter deres data warehouse til Microsoft-skyen, hvilket har givet bedre performance og store licensbesparelser.

Trioplast

Case: Brüel & Kjær

Brüel & Kjær transformerer deres forretning med en målrettet cloud strategi.

B&K

Case: Aalborg Universitet

Aalborg Universitet vil styrke innovationsevnen og fagligheden med struktureret adgang til services i skyen.

Aalborg Universitet

Case: Grundfos

Grundfos transformerer forretningen med Microsoft teknologi.

Grundfos

Case: Greve Kommune

Greve Kommune udnytter fordelene ved Microsoft Cloud. 

Greve

Cloud, Infrastructure & Security

Flyt virksomhedens data og applikatoner i skyen og høst fordelene ved øget fleksibilitet og store besparelser på drift og softwarelicenser.

Cloud Infrastructure
Se vores løsninger inden for Cloud, Infrastructure & Security

Kontakt

Jesper
Jesper
Johansen
Director - Cloud, Infrastructure & Security
+45 22 49 00 94
jesperj@proactive.dk
Jesper Drechsler
Jesper
Drechsler Nielsen
Sales Executive - Cloud, Infrastructure & Security
+45 41 30 42 92
jdn@proactive.dk