Microsoft 365

Én samlet cloud platform til øget produktivitet, samarbejde og vidensdeling.

Microsoft 365 er en cloudbaseret produktsuite, der inkluderer populære applikationer som Office-pakken (Word, Excel, PowerPoint m.fl.), SharePoint, Exchange, Teams, Planner, Delve, Yammer og en række andre produkter til at sikre din virksomhed mod hacking og cyberkriminalitet. 

Microsoft 365 leveres på abonnementsbasis (Software as a Service - SaaS) til virksomheder i alle størrelser. Ønsker i en Office konsulent til at hjælpe jer godt i mål, tager vi gerne en helt uforpligtende snak omkring jeres behov. Det kan oftest svare sig at få en Microsoft specialist med på råd.

Værktøjerne i Microsoft 365 kan med fordel anvendes til at styrke samarbejdet og vidensdelingen i og imellem virksomheder og organisationer og er samtidig grundlaget for at skabe øget produktivitet for både den enkelte medarbejder og hele virksomheden.

Værktøjerne i Microsoft 365 udbygges og forbedres hele tiden, og en af de store fordele ved en SaaS løsning er, at nye funktionaliteter og forbedringer automatisk skubbes ud til brugerne. Der er således ikke længere behov for besværlige opgraderingsprojekter.

En investering i Microsoft 365 er samtidig en investering i øget sikkerhed og nemmere overholdelse af GDPR-relaterede krav. Værktøjerne i Microsoft 365 inkluderer en række sikkerhedsrelaterede funktionaliteter, ligesom der er en række specialiserede sikkerhedsprodukter inkluderet i Microsoft 365.

Microsoft 365

Én samlet cloud platform til øget produktivitet, samarbejde og vidensdeling.

Fordele ved Microsoft 365

 • Mulighed for besparelser på licenser og driftsomkostninger, herunder muligheden for løbende at tilpasse antallet af licenser
 • Medarbejderne har hele tiden den nyeste software til rådighed
 • Øget sikkerhed og mulighed for GDPR-overholdelse 
 • Nemmere at understøtte mobile medarbejdere og samarbejde med kunder
 • Fokus på forretningsudvikling frem for drift
 • Sikker og stabil drift

Implementering, værdirealisering og change management

Vores tilgang til Microsoft 365 er fokus på anvendelse af standardværktøjer og konfiguration frem for udvikling. En implementering af Microsoft 365 er således i lige så høj grad en organisatorisk såvel som en teknisk implementering.

Værdien ved en investering i Microsoft 365 realiseres kun hvis brugerne rent faktisk anvender de nye værktøjer. Med nye værktøjer følger nye og spændende muligheder og det kræver fokus på forandringsledelse.

Case: MT HØJGAARD

MT Højgaard tilbyder en moderne arbejdsplads til deres 4000 medarbejdere.

MT Højgaard

Case: B&O

B&O halverer IT-driftsudgifter med Office 365.

B&O

Hvordan kan vi hjælpe?

ProActive er en af de virksomheder i Danmark med størst erfaring med både den tekniske og organisatoriske implementering af Microsoft 365.

Gennem vores erfaringer har vi opbygget en række metoder og best practices for implementeringen, herunder:

 • Udarbejdelse af business case og plan for værdirealisering
 • Implementering af intranet og samarbejdsløsninger
 • Implementering af sikkerhed
 • Organisatorisk udrulning og change management / adoption
 • Rådgivning om anvendelsen af Teams, SharePoint, Yammer, Onedrive og øvrige produktivitets- og samarbejdsværktøjer

Vi har desuden bygget en læringsportal kaldet IntraActive Learning, hvor jeres brugere kan få adgang til altid opdaterede kurser om alle værktøjerne i Microsoft 365.

Som den eneste danske Microsoft partner, der både er certificeret Cloud Services og Cloud Platform partner, kan vi sikre, at din virksomhed kommer godt fra start med Microsoft 365, og at I efterfølgende formår at høste fordelene og få det mest optimale udbytte af jeres investering.

Kontakt os for et inspirationsmøde, hør om andre virksomheders positive erfaringer med Microsoft 365 og bliv klogere på potentialet for din virksomhed.

Microsoft 365 Update

Microsoft 365 udvikler sig med lynets hast, og det kan være svært at bevare overblikket over de mange forskellige tjenester. Derfor vil vi nu gøre det lidt lettere for dig at bevare overblikket og holde dig løbende opdateret med de vigtigste nyheder i Microsoft 365.

Microsoft 365 til mindre og mellemstore virksomheder

Med Microsoft 365 Business Premium fra ProActive bliver det nemt og overskueligt for jer at etablere en moderne og sikker digital arbejdsplads. 

Microsoft 365 Business
Læs mere

Kontakt

Boris
Boris
Nyland
Director - Modern Workplace
+45 53 53 75 70
boris@proactive.dk
Jørgen Rahbek
Jørgen
Rahbek
Sales Executive
+45 40 90 41 49
jorgen.rahbek@proactive.dk

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.