Tilbage

ProActive Care

ProActive Care er vores kundefordelsprogram, som giver virksomhedens medarbejdere en lang række fordele.

Med vores kundefordelsprogram får du bl.a. adgang til følgende:

ProActive Learning

ProActive Learning Portal er en træningsportal der sikrer, at medarbejderne/brugerne benytter forskellige Cloud Services på bedste vis og derigennem øger produktiviteten i virksomheden. Der er over 100 kurser og tests i Office 365, Office og Windows 10 både på dansk og engelsk. Formålet med træningsportalen er, at man kan følge med i sin egen udvikling i de forskellige services og lære hvordan man udnytter dem på den mest effektive måde.

Productivity Lab

Productivity Lab er et community med 600+ brugere, hvor I kan få svar på spørgsmål og ny inspiration fra eksperter og entusiaster hos ProActive og hos kunder. Der er nye indlæg hver dag som f.eks. invitationer til at tilmelde sig kommende seminarer og links til at se eller gense tidligere Skype Broadcasts.

ProActive Web Chat

ProActive Web Chat er en Skype-integreret chat hvor I får adgang til professionel support og vejledning i forhold til anvendelse af Office 365. I kan også få hjælp til oprettelse af en servicesag i tilfælde af, at I skal bruge yderligere hjælp og involvering af Microsoft.

Alle services kan frit benyttes, når ProActive er blevet registreret som Cloud Partner (Digital Partner of Record) på virksomhedens Office 365 og eventuelle Azure subscriptions.