Tilbage

Mobile Device & Application Management

Giv brugerne sikker adgang til virksomhedens systemer

I dag benytter jeres medarbejdere sig af systemer og applikationer, som jeres virksomhed enten selv driver, bliver levereret af hostingleverandør eller af public cloud leverandør som en online tjeneste.

Ved at definere og opsætte adgangskrav til de enkelte systemer, kan vi sikre, at jeres brugere får nem adgang til systemerne på en sikker måde, uanset om de ligger i virksomhedens eget datacenter eller er en abonnement-baseret cloud-tjeneste. Vi sørger for, at I kan få styr på jeres brugere, enheder, apps og data på enkel og overskuelig måde.

Således kan I bl.a. opnå følgende fordele:

  • Nemmere adgang til virksomhedens systemer
  • Styr på virksomhedens data
  • Sikkerhed på enheder som tilgår virksomhedens data
  • Single-sign-on og øget sikkerhed på brugernes identitet
  • Øget effektivitet og produktivitet i it-afdelingen

Styring af brugeradgange og datasikkerhed er vigtig for jeres forretning

At have kontrol over brugeradgange og sikre, at data kun er tilgængeligt med de fornødne rettigheder, er en af it-afdelingens fornemmeste opgaver. Kravene til denne disciplin øges konstant i takt med lovmæssig regulering og revision. At kunne simplificere og genbruge adgange indeholder derfor et stort optimeringspotentiale i de fleste it-afdelinger.

Mobilitet, administration og sikkerhed

Hvordan kan vi hjælpe?

Vores cloud-infrastrukturarkitekter afholder en workshop med behovsafklaring, gennemgang og præsentation af relevante Microsofts teknologier og kan på baggrund af denne workshop skabe et overblik over, hvad det kræver for at etablere et fundament til sikker adgang til virksomhedens data og systemer.