Tilbage

Microsoft License & Program Management

Få mest muligt ud af Microsofts licens- og fordelsprogrammer.

Microsoft har en række omfattende programmer for såvel licensiering og kundefordele i form af funding, teknisk bistand, support, træning og bistand fra partnere.

Vi kan guide dig igennem junglen af programmer og priser og hjælpe dig med at sikre, at alle tilskuds- og supportmuligheder bliver udnyttet optimalt.

Fleksibel licensiering med Microsoft nye CSP-program

I takt med at flere og flere kunder vælger cloud services som Office 365, EMS, CRM Online og Azure er der opstået et voksende behov for en fleksibel licensordning, hvor antallet af licenser nemt kan skaleres op og ned i takt med kundernes behov. ProActive er CSP partner; du kan således både købe Microsoft licenser og få rådgivning i forhold til indkøb af licenser, licensadministration, support og fakturering. Kontakt os og få mere at vide om mulighederne, herunder:

Månedlige betalinger

  • Betal kun for forbruget (bagud) 

Fleksibilitet

  • Skalerbart - antal brugere kan ændres fra dag til dag 
  • Subscriptions og planer kan ændres dagligt 
  • Hurtig provisionering af ny Tenant og Subscription
  • Ingen besværlig aktivering

Nem migrering

  • Nem migrering fra f.eks. on-premise
  • Kunder som har udgåede planer f.eks. E4 kan nemmere migrere disse, såfremt nye licenser købes via CSP
  • Er du kommet i gang med Azure med f.eks. et up front commitment hos Microsoft eller betaler du med kreditkort og vil gerne have det ændret? Vi kan nemt og billigt hjælpe dig, således at vi fakturerer dig for dit aktuelle Azure forbrug bagudrettet


Digital Partner of Record (DPOR) – benyt vores Cloud Customer Advantage Program

Microsoft ser gerne at vores kunder kan sparre med en fortrolig cloud rådgiver omkring både køb, implementering, udvikling og administration af forskellige cloud services. Som kompensation for denne ydelse modtager registrerede partnere et mindre beløb efterhånden som det lykkes at få brugerne i gang med at udnytte de nye services.

Hos ProActive anvender vi vores kompensation til at udvikle nye apps og tillægsydelser, som vi stiller til rådighed for de kunder, der har registreret os på deres cloud services. Du kan læse mere herom i vores Cloud Customer Advantage Program og tilmelde dig ved at foretage en digital registrering af ProActive som Partner of Record med vores Partner ID er 1621820.

Fast Track – få hjælp til at planlægge og udføre de næste cloud projekter

Selvom de forskellige licensmodeller kan være svære at gennemskue, er det sjældent indkøbet af cloud licenser, der forsinker en overgang til nye cloud services. Derimod kan det være vanskeligt at vurdere, hvilke forretningsprocesser, der bedst kan understøttes af de forskellige services og sikre, at data bliver migreret, og at brugerne rent faktisk adopterer de nye værktøjer.

Hos ProActive har vi stor erfaring i at benytte Microsofts Fast Track Portal og rådgiver løbende vores kunder i, hvordan man bedst udnytter de gratis værktøjer og den tekniske support som Microsoft stiller til rådighed. Hvor det er muligt hjælper vi også vores kunder med at ansøge om tilskud til implementering og sikrer, at Microsofts krav til udbetaling bliver indfriet.

I tillæg til Microsofts standardydelser har vi selv udviklet en række værktøjer og services, der gør det nemmere at blive løbende inspireret og sikre, at brugerne bliver aktive og benytter de rigtige værktøjer.

Træning – udnyt retten til at konvertere jeres DPS dage til træning og konsulentbistand

Mange kunder har igennem deres licensaftaler med Microsoft mulighed for at få træning eller egentlig konsulentbistand hos en kvalificeret partner. Med mere end 8 Guldcertificeringer kan vi hos ProActive hjælpe med at indløse jeres ”vouchers” hos Microsoft. Vær dog opmærksom på, at jeres vouchers kun kan indløses inden for en given periode. Så kontakt os gerne i god tid, så vi kan sikre, at I får omsat jeres vouchers til relevant træning eller rådgivning.