Tilbage

Infrastruktur

Fokusér på at servicere kunder og tjene penge

En sammenhængende og stabil it-infrastruktur minimerer driftsbyrden og nedetider og skaber grundlaget for, at forretningen kan fokusere på at servicere kunder og tjene penge.

ProActive rådgiver og servicerer om opbygning, forandring, effektivisering og vedligeholdelse af vores kunders IT-infrastruktur, hvad enten man ønsker sin infrastruktur on-site, i skyen eller som en hybrid løsning.

ProActive er blandt de partnere i Danmark, der har et indgående kendskab til de nye muligheder for at få hostet virksomhedens infrastruktur og applikationer hos Microsoft og har praktisk erfaring med at flytte dele eller hele infrastrukturen i skyen.

Navnlig for virksomheder, der står overfor at skulle opgradere egen infrastruktur og hardware eller overvejer at skifte leverandør, giver det god mening at få vurderet mulighederne og ikke mindst de økonomiske perspektiver i at udnytte de muligheder, der i dag ligger i skyen. ProActive har hjulpet en lang række virksomheder med at kortlægge præcis hvilke muligheder, der er bedst for deres forretning.

Vi kan designe, migrere og efterfølgende drive it-infrastrukturen i samarbejde med jer. Vi kan også rådgive vedr. behovet for godkendelse hos datatilsynet samt evt. afdække andre spørgsmål i forbindelse med datahåndtering uden for Danmark, hvis en hybrid eller cloud-løsning viser sig at være det bedste valg.