Tilbage

Adoption - Engagér brugerne!

Få lagt en plan for Adoption og få succes med jeres investering

Vores forretningskonsulenter kan hjælpe dig med at få defineret en strategi og plan for Adoption initiativer. Vi hjælper jer med at få defineret, hvilke budskaber der skal kommunikeres til brugerne og hvornår; hvilke kommunikationskanaler, der skal tages i brug, hvordan brugerne skal uddannes og lægger en plan for hvad der skal ske efter lanceringen.

Uanset hvilken ny løsning I præsenterer for jeres brugere, og uanset hvor god den måtte være, så er det svært at skabe succes uden at have brugerne med. Hvis brugerne ikke tager løsningen til sig og bruger den aktivt, har løsningen og projektet fejlet. Derfor er det vigtigt at have fokus på User Adoption i forbindelse med et projekt og lanceringen af en ny løsning.

Har I det, kan I sikre at:

  • Modstand i organisationen minimeres
  • Der bliver skabt en positiv stemning inden løsningens lancering
  • Brugerne er hurtigere til at tage løsningen i brug og vedbliver at bruge den

En 360 graders proces

Adoption er en kontinuerlig cirkulær proces med brugerne som omdrejningspunkt.

Change Management

 

Det handler om at starte tidligt og fokusere på at engagere brugerne fra start til Go Live og ikke mindst efter løsningen er lanceret.

Det handler om at:

• Skabe opmærksomhed og interesse omkring den nye løsning
• Give brugerne lyst til at engagere sig i og bidrage til løsningen
• Give brugerne viden om, hvordan løsningen påvirker og hjælper dem
• Sikre at brugerne har evnerne til at tage løsningen i brug
• Sikre løbende engagement omkring løsningen

Hvordan kan vi hjælpe?

Vores forretningskonsulenter kan hjælpe dig med at få defineret en strategi og plan for Adoption initiativer. Vi hjælper jer med at få defineret, hvilke budskaber der skal kommunikeres til brugerne og hvornår; hvilke kommunikationskanaler, der skal tages i brug, hvordan brugerne skal uddannes og lægger en plan for, hvad der skal ske efter lanceringen.

Adoption as a Service

Adoption as a Service er et program, som har til formål at hjælpe din virksomhed med at få mest mulig værdi ud af jeres investering i Microsofts cloud services i Office 365 og Azure.

Vi skræddersyr et adoption program til din organisation, der hjælper jer med få jeres medarbejdere i gang med at udnytte værktøjerne og dermed få øget produktiviteten og skabt bedre ROI.

Læs mere om Adoption as a Service