Tilbage

Ejerskab, ledelse og bestyrelse

ProActive A/S er et privatejet aktieselskab med hovedsæde på Frederiksberg.

Ejerkredsen består primært af ProActive Holding 2008 A/S samt medarbejdere og enkelte eksterne aktionærer.

ProActive Holding 2008 A/S´s ejerkreds består af selskabets ledelse og bestyrelse.

Ledelse

Max Sejbæk, stifter og administrerende direktør

Max Sejbæk er medstifter af ProActive A/S og har været administrerende direktør for selskabet siden 1997. Max er tidligere direktør i CM&M og har en cand.merc i International Virksomhedsøkonomi fra Aalborg Universitet og MBA studier fra University of California. Max har det overordnede ansvar i selskabet med fokus på drift, økonomi, eksterne interessenter samt kundeansvar for en række af Selskabets kunder. Max fungerer ofte som foredragsholder og sidder i bestyrelsen for Skolebordet.dk, Cursum A/S, Howart University A/S og Kjær & Sommerfeldt A/S.

Gorm Priem, direktør og partner

Gorm Priem startede i ProActive A/S i marts 1999 som projektleder. Gorm har siden blandt andet fungeret som udviklingschef og COO og er i dag direktør. Gorm har tidligere været ansat ved M&P eMarketing og er bachelor i Filosofi og Datalogi fra Københavns Universitet og har en Executive MBA fra DTU. Gorm er overordnet ansvarlig for strategiprocessen, forretningsudvikling og konceptudvikling. Derudover har Gorm ansvaret for en række af ProActives største kunder og bruges ofte til strategisk rådgivning og som oplægsholder.

Mikkel Aude, direktør og partner

Mikkel Aude har været hos ProActive A/S siden februar 2000. Mikkel er cand.merc.jur fra Handelshøjskolen i København og kom til ProActive A/S fra en stilling som Manager i Deloitte Corporate Finance. Mikkel er overordnet ansvarlig for salg, partnere, account management samt ProActive Vest (Aarhus, Aalborg og Odense). Derudover har Mikkel ansvaret for en række af ProActives største kunder og sidder i bestyrelsen for ProActive Holding 2008 A/S.

Martin Sams, direktør og partner

Martin Sams har tidligere været ansat i selskabet som Senior Consultant og vendte i 2006 tilbage til ProActive i Direktørgruppen. Martin er  ansvarlig for ProActives Public team samt satsninger på Mobility og Business Intelligence og har ansvaret for en række nøglekunder. Martin kommer senest fra en stilling som Manager i BearingPoint Nordics og har tidligere arbejdet som konsulent hos Arthur Andersen Business Consulting. Martin er uddannet cand.merc. i kvalitetsledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus. Martin sidder i bestyrelsen for Fårup Sommerland.

Henrik Kim Christensen, CTO og partner

Henrik Kim Christensen har tidligere været ansat i ProActive som løsningsarkitekt og chef for udviklerne, og kom i 2010 tilbage til selskabet og indtrådte i partnerkredsen som CTO. Henrik har en baggrund fra DTU og har tidligere drevet sit eget konsulentfirma. Henrik er i dag ansvarlig for ProActives teknologiske satsninger og anvendelse af den nyeste teknologi fra Microsoft, ligesom han driver salget af Support & Operatiosn ydelser. Udover teknisk præsalg indgår Henrik også i en række leveranceteams internt i virksomheden for de vigtigste kunder, hvor han yder strategisk rådgivning og sparring.


Bestyrelse

Preben Damgaard, bestyrelsesformand

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og tidligere direktør i Navision og Microsoft Business Solutions, trådte i 2003 ind i bestyrelsen i ProActive A/S og tiltrådte som formand i 2005. Preben er desuden formand i bestyrelserne for Templafy, Too Good to Go og 7N A/S og blandt andet medlem af bestyrelserne hos A.O. Johansen, Scalepoint Technologies, Configit A/S og Saxo Bank . Preben har haft en lang og succesfuld karriere inden for it og beskæftiger sig i dag med forskellige rådgivningsopgaver for danske og udenlandske virksomheder.

Henning Kruse Petersen

Henning Kruse Petersen har en baggrund inden for primært den finansielle sektor, hvor han været direktør i nogle af Danmarks største pengeinstitutter, herunder Nykredit. Henning har også stået bag etableringen af SPEAS, som er det første danske børsnoterede selskab, der giver en bred kreds af private investorer adgang til at investere i Private Equity fonde. Henning er desuden formand for Lunar Way A/S, Santa Fe Group og Erhvervsinvest og medlem af bestyrelserne i en række selskaber.

Martin Sams