Ejerskab, ledelse og bestyrelse

ProActive A/S er et privatejet aktieselskab med hovedsæde på Frederiksberg.
Ejerkredsen består primært af ProActive Holding 2008 A/S samt medarbejdere og enkelte eksterne aktionærer.

ProActive Holding 2008 A/S´s ejerkreds består af selskabets ledelse og bestyrelse.

Ledelse

Max Sejbæk, stifter og administrerende direktør
Max Sejbæk er medstifter af ProActive A/S og har været administrerende direktør for selskabet siden 1997. Max er tidligere direktør i CM&M og har en cand.merc i International Virksomhedsøkonomi fra Aalborg Universitet og MBA studier fra University of California. Max har det overordnede ansvar i selskabet med fokus på drift, økonomi, eksterne interessenter samt kundeansvar for en række af Selskabets kunder. Max fungerer ofte som foredragsholder og sidder i bestyrelsen for Skolebordet.dk, Cursum A/S, Howart University A/S og Kjær & Sommerfeldt A/S.

Gorm Priem, direktør og partner
Gorm Priem startede i ProActive A/S i marts 1999 som projektleder. Gorm har siden blandt andet fungeret som udviklingschef og COO og er i dag direktør. Gorm har tidligere været ansat ved M&P eMarketing og er bachelor i Filosofi og Datalogi fra Københavns Universitet og har en Executive MBA fra DTU. Gorm er overordnet ansvarlig for strategiprocessen, forretningsudvikling og konceptudvikling. Derudover har Gorm ansvaret for en række af ProActives største kunder og bruges ofte til strategisk rådgivning og som oplægsholder.

Mikkel Aude, direktør og partner
Mikkel Aude har været hos ProActive A/S siden februar 2000. Mikkel er cand.merc.jur fra Handelshøjskolen i København og kom til ProActive A/S fra en stilling som Manager i Deloitte Corporate Finance. Mikkel er overordnet ansvarlig for salg og marketing, partnere, account management samt ProActive Products. Derudover har Mikkel ansvaret for en række af ProActives største kunder og sidder i bestyrelsen for ProActive Holding 2008 A/S.

Martin Sams, direktør og partner
Martin Sams har tidligere været ansat i selskabet som Senior Consultant og vendte i 2006 tilbage til ProActive i Direktørgruppen. Martin er ansvarlig for ProActives Public team samt satsninger på Mobility og Business Intelligence og har ansvaret for en række nøglekunder. Martin kommer senest fra en stilling som Manager i BearingPoint Nordics og har tidligere arbejdet som konsulent hos Arthur Andersen Business Consulting. Martin er uddannet cand.merc. i kvalitetsledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus. Martin sidder i bestyrelsen for Fårup Sommerland.

Henrik Kim Christensen, CTO og partner
Henrik Kim Christensen har tidligere været ansat i ProActive som løsningsarkitekt og chef for udviklerne, og kom i 2010 tilbage til selskabet og indtrådte i partnerkredsen som CTO. Henrik har en baggrund fra DTU og har tidligere drevet sit eget konsulentfirma. Henrik er i dag ansvarlig for ProActives teknologiske satsninger og anvendelse af den nyeste teknologi fra Microsoft, ligesom han driver salget af Support & Operations ydelser. Udover teknisk præsalg indgår Henrik også i en række leveranceteams internt i virksomheden for de vigtigste kunder, hvor han yder strategisk rådgivning og sparring.

Peter Skjødt, COO og partner
Peter Skjødt startede i ProActive som projektleder. Senere overtog han ansvaret for alle de tekniske konsulenter og har de seneste år stået i spidsen som direktør for konsulentforretningen i ProActive. I sommeren 2019 indtrådte Peter i partnerkredsen og fik hermed også ansvaret for driften af ProActives Support & Operations forretningsenhed. Peter er uddannet cand.agro og har en HD i Organisation og Ledelse ved CBS. 

Bestyrelse

Preben Damgaard, bestyrelsesformand
Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og tidligere direktør i Navision og Microsoft Business Solutions, trådte i 2003 ind i bestyrelsen i ProActive A/S og tiltrådte som formand i 2005. Preben er desuden formand i bestyrelserne for Templafy, Too Good to Go og 7N A/S og blandt andet medlem af bestyrelserne hos A.O. Johansen, Scalepoint Technologies, Configit A/S og Saxo Bank . Preben har haft en lang og succesfuld karriere inden for it og beskæftiger sig i dag med forskellige rådgivningsopgaver for danske og udenlandske virksomheder.

Jannik Kruse Petersen
Jannik Kruse Petersen er adm. direktør for JKP Holding og Business Angel. Jannik var indtil 2018 Partner i kapitalfonden EQT og var i EQT ansvarlig for fondens europæiske midmarketfond og sad i kapitalfondens øverste ledelse. Jannik sidder desuden i bestyrelserne for 7N A/S, 2KJ A/S, Too Good to Go og Officeguru A/S. Jannik har tidligere været i bestyrelserne for BTX Group, KMD, Tia Technology og Dako.

Martin Sams

Max Sejbæk
Max
Sejbæk
CEO, Partner
+45 27 22 33 63
max@proactive.dk
Gorm
Gorm
Priem
Partner
+45 27 22 33 22
gorm@proactive.dk
Mikkel
Mikkel
Aude
Partner
+45 27 22 33 67
mikkel@proactive.dk
Martin Sams
Martin
Norrbom Sams
Partner
+45 41 72 33 34
martins@proactive.dk
Henrik Kim
Henrik Kim
Christensen
CTO og Partner
+45 27 22 33 01
hkc@proactive.dk
Peter
Peter
Skjødt
COO og Partner
+45 41 72 33 65
peters@proactive.dk