12. feb 2018

Vestas udruller OneDrive til 20.000 medarbejdere

Vestas udruller OneDrive for Business til mere end 20.000 medarbejdere med særlig fokus på user adoption.
Vestas

I efteråret 2016 besluttede vindmøllegiganten Vestas at påbegynde udrulningen af OneDrive for Business, Office 365 ProPlus og Multifactor Authentication til alle medarbejdere i den globale organisation.

Beslutningen blev truffet for at give medarbejderne bedre værktøjer til dokumentsamarbejde og for at øge datasikkerheden.

100% fokus på adoption

Løsningen blev en samlet pakke, således at medarbejderne fik både Office 365 ProPlus installeret, fik aktiveret deres OneDrive for Business konto og blev aktiveret til multifactor authentication (ekstra verificering ved login udenfor Vestas netværk).

For at sørge for en så behagelig og gnidningsfri ibrugtagning af OneDrive for Business som muligt for hver enkelt medarbejder blev deres lokalt gemte filer automatisk flyttet til brugerens OneDrive ved installationen.

Da løsningen var implementeret blev den først testet i pilotgruppen, Global IT. Her ønskede man at køre et dedikeret adoption-forløb i pilotgruppen, således at man kunne gøre sig erfaringer med forankringen og materialet inden udrulning til resten af organisationen.

”Best IT experience ever”

Foreløbigt er 9.000 brugere onboardet på løsningen, så der er fortsat et stykke vej til alle er ombord, men de foreløbige brugere ombord er begejstrede. Det er de først og fremmest på grund af de nye muligheder de får med OneDrive for Business, men også fordi kommunikationen, træningen og supporten har været fantastisk igennem hele forløbet. Særligt promoveringstournéen har været en stor succes, og mange brugere har udtrykt stor tilfredshed.

En medarbejder i Hamborg kaldte projektet for ”Best IT Experience ever”. Tilfredsheden hos brugerne på de respektive lokationer kan formentlig forklares i værdien ved at bibringe adoption af ny teknologi i øjenhøjde til de forskellige målgrupper. 

”Projektet har uden tvivl været en succes indtil videre, og er endnu et eksempel på, hvor vigtig adoption er, når vi præsenterer nye IT-løsninger i store organisationer”, siger Jakob Ventzel, Senior Document Management & Collaboration Architect

Kim Gregersen
Kim
Gregersen
Director, Sales & Business Development
+45 41 72 33 10
kimg@proactive.dk