Alle nyheder
4. december 2017

TimeXtender fortsætter cloudrejsen med Azure

TimeXtender flytter deres IT-infrastruktur fra traditionel hosting til Microsoft Azure.

TimeXtender har siden opstarten i 2006 haft en IT-strategi om at outsource IT-drift og IT-løsninger til skyen, hvor det var muligt og profitabelt. Derfor anvender TimeXtender allerede flere standard cloud løsninger såsom Office 365, Hubspot og Podio. Nu tager TimeXtender så yderligere et skridt mod skyen ved at flytte hele virksomhedens IT-infrastruktur fra traditionel hosting til Microsoft Azure.

Adgang til datacentret fra USA

På den tidligere løsning oplevede TimeXtenders medarbejdere samt kunder lang svartid til datacentret i Danmark. Det førte til en dårlig brugeroplevelse, hvilket var problematisk, da flere kunder skal kunne tilgå TimeXtenders løsninger og data i datacentret.

Samtidigt ønskede TimeXtender større fleksibilitet og agilitet på deres IT-infrastruktur grundet deres aggressive vækststrategi og konkurrencepræget industri. Eksempelvis faciliterer TimeXtender BI-kurser, hvor der er behov for provisionering af nye servere både i Danmark og USA for en begrænset periode. Her var Azures prismodel (cost by usage) en interessant mulighed.

Infrastruktur as a Service

ProActive har forestået flytningen af hele TimeXtenders datacenter over på en Microsoft Azure platform, hvor Azure services har erstattet deres lokale servere. Således er hele TimeXtenders infrastruktur nu udelukkende placeret på Azure. De mobile brugere tilgår data gennem VPN, hvor de kan hente data sikkert over internettet. Udvikling og undervisning foregår ligeledes på Azure, hvor muligheden for at køre virtuelle maskiner online i et begrænset antal timer har reduceret driftsomkostningerne.

Forbedret fleksibilitet og brugeroplevelse til samme pris

Den nye løsning har betydet, at TimeXtender i dag oplever en større fleksibilitet i forhold til at kunne skrue op og ned for serverkapacitet samt en klar forbedring af forbindelsen til deres datacenter udenfor Danmark.

Konkret betyder det, at TimeXtenders medarbejdere nu har en bedre brugeroplevelse, når de skal tilgå data udenfor Danmark og derved kan nå mere på den samme tid. 

"Azure gør det muligt for os at arbejde mere fleksibelt og udvide vores forretningsbehov uden større it-omkostninger", siger CTO Thomas Lørup Duun og fortsætter: "Betalingsmodellen i Azure sikrer, at vi kan vokse hurtigt uden at gå på kompromis med vores performance, brugeroplevelse og budget".

Økonomisk har TimeXtender de samme månedlige driftsomkostninger i Azure, som i deres tidligere hosting aftale, men det på trods af, at antallet af medarbejdere i TimeXtender er fordoblet og fleksibiliteten øget.

Om TimeXtender

TimeXtender inspirerer kvalitetsbeslutninger med data, hjerne og hjerte. TimeXtender gør dette af en simpel grund: fordi tid er vigtig. TimeXtender anerkendes globalt som et af de hurtigst voksende softwarefirmaer.

TimeXtender gør det muligt for virksomheder at træffe vigtige beslutninger hurtigere med Discovery Hub®. Discovery Hub® er én integreret, fleksibel og automatiseret softwareplatform, hvor man let kan fusionere data fra en bred vifte af datakilder og bruge fleksibel datamodellering til nemt at opbygge et moderne data warehouse. Ved at kombinere denne fleksible platform med et visualiseringsværktøj, så som Power BI, Tableau eller Qlik, får man den fulde styrke af BI i et struktureret og sikkert miljø.

TimeXtender blev grundlagt i 2006 og har hovedkontorer i henholdsvis Danmark og USA. TimeXtender servicerer sine kunder, herunder flere Fortune 500 kunder, gennem et globalt netværk af partnere. For at holde trit med den fortsatte vækst har TimeXtender valgt en cloud strategi for at sikre maksimal fleksibilitet og lave driftsomkostninger.