18. mar 2021

Styrelsen for patientklager lancerer et medarbejdercentreret intranet

Styrelsen for Patientklager har sat medarbejderen i fokus med deres nye moderne intranet.
styrelsen for patientklager

Styrelsen for Patientklager har lanceret et nyt intranet til knap 900 brugere. Lanceringen sker på baggrund af en overordnet strategi fra Sundheds- og Ældreministeriet, som består i at få alle underliggende styrelser på samme koncernfælles intranetplatform, nemlig IntraActive Intranet.

Styrelsen for Patientklager er den første af styrelserne til at vælge Modern IntraActive Intranet, og det har de ikke fortrudt. Den store brugervenlighed har nemlig gjort det let for de nyuddannede redaktører at oprette nyt og visuelt indhold.

Medarbejderen er i centrum

Visionen for det nye intranet har særligt været at sætte medarbejderen i centrum. Det er opnået ved forudgående brugerinddragelse, da man i efteråret afholdt en spørgeskemaundersøgelse, for at afdække, hvad brugerne henholdsvis kunne lide og savnede på styrelsens gamle intranet.

Intranettet skal nemlig ikke kun være en praktisk opslagstavle, men også et værktøj som medarbejderne vil bruge aktivt. For eksempel til sociale aktiviteter, køb og salg, tips m.m.

Nyheder prioriteres

Med det nye intranet har Styrelsen for Patientklager valgt at prioritere interne nyheder i højere grad end før. De har dermed oprettet flere forskellige nyhedsstrømme, så IT-nyheder, personalenyt m.m. kan holdes adskilt. Denne adskillelse af nyhedsstrømmene var tilmed et af de ønsker, der kom til udtryk i brugerundersøgelsen.

Modulopbygningen i Modern IntraActive Intranet har været en stor hjælp for redaktører og administratorer. Det er brugervenligt og visuelt. Vi har været glade for processen og den gode dialog med ProActive om vores muligheder. Vi glæder os rigtig meget til at finde ud af, hvordan vi får udnyttet alle de nye funktioner.
Lotte Fisker Jørgensen, Kommunikationskonsulent, Styrelsen for Patientklager. Lotte Fisker Jørgensen, Kommunikationskonsulent, Styrelsen for Patientklager.
Boris
Boris
Nyland
Director - Modern Workplace
+45 53 53 75 70
boris@proactive.dk

IntraActive Intranet

Med IntraActive Intranet kan du nå ud med vigtig information til dine medarbejdere på forskellige devices. 

IntraActive
Læs mere
IntraActive