Alle nyheder
6. maj 2015

Columbus og ProActive indgår strategisk samarbejde

Flere og flere virksomheder ønsker at indgå aftaler med leverandører, der kan tilbyde ”single point of contact” inden for Microsoft teknologi. Derfor indgår Columbus Danmark og ProActive nu et strategisk samarbejde.

Columbus er blandt markedets førende leverandører af forretningsløsninger baseret på Microsoft Dynamics AX, mens ProActive er markedsledende inden for bl.a. Dynamics CRM og SharePoint. Samarbejdet giver begge virksomheder mulighed for at tilbyde kunder markedets bedste Microsoft Dynamics totalløsning. 

Fælles styrke giver kunder bedre løsninger

Columbus blev i 2014 kåret som årets ERP Enterprise Partner på Dynamics AX, mens ProActive blev kåret som årets Microsoft Partner og modtog årets pris for kundetilfredshed. Det er dermed to konsulenthuse med dyb kompetence og viden omkring Microsoft teknologi, der går sammen for at sikre kunderne det største udbytte af deres Microsoft investeringer.

 ”Som strategisk forretningspartner for vores kunder ønsker vi at tilbyde løsninger og kompetencer, der hjælper vores kunder med at effektivisere og optimere deres forretningsprocesser. Samarbejdet giver os mulighed for at tilbyde hele paletten af Microsoft forretningsløsninger med markedets dygtigste specialister - og det skaber merværdi for vores kunder”, siger Steen Hybschmann, administrerende direktør for Columbus’ danske selskab.

For ProActive betyder det strategiske samarbejde, at virksomheden kan tilbyde sine kunder kompetencer og løsninger, der optimerer og effektiviserer virksomheders forretningsprocesser med udgangspunkt i Dynamics AX.

”Vi ser samarbejdet som en klar styrke for ProActive. Med Columbus ved vores side har vi en stærk leverandør, der kan sikre vores kunder de rette kompetencer når det handler om ERP-løsninger", siger partner i ProActive, Mikkel Aude.

Totalleverandør af Microsoft Dynamics produktportefølje

Columbus Danmark har tidligere haft en væsentlig Dynamics CRM-forretning, men har de seneste år valgt at fokusere på forretningsløsninger knyttet til Microsoft Dynamics AX. Samarbejdet med ProActive betyder, at Columbus kan tilbyde kunderne markedets stærkeste Dynamics CRM-løsning i kombination med Dynamics AX og ikke mindst resten af Microsofts produktpalette.