Alle nyheder
2. marts 2015

ProActive indgår nyt partnerskab inden for Microsoft Project

ProActive udvider kompetencerne inden for Microsoft Project Online og teamer op med ledende europæisk Microsoft partner.

Flere og flere af ProActives kunder efterspørger løsninger og kompetencer inden for Project Management. Derfor indgår ProActive nu et nyt strategisk partnerskab med en af Europas ledende  softwareleverandører inden for Microsoft Project Server – CPS.

Microsoft Project gjort nemt og enkelt

CPS står bag det prisbelønnede produkt PS+, som er et tilføjelsesværktøj til Microsoft Project Server / Project Online 

PS+ er udviklet til at give brugerne mulighed for at være oppe og køre med en køreklar og brugervenlig løsning i løbet af få dage.

Bliv mere produktiv med Microsoft Project

Det åbner op for et helt nyt område i vores ydelseskatalog inden for Microsoft services, og med det nye partnerskab er vi endnu bedre rustet til at hjælpe vores kunder med at få større værdi ud af deres standard Project Online / Project Server løsning. 

Det nye partnerskab kommer på et tidspunkt, hvor PS+ oplever større interesse og fremgang på det europæiske marked end nogensinde hidtil.

Peter Lunding Smith, Director Cloud & Innovation, ProActive, siger:

“Som vores kunders strategiske partner og rådgiver er vi meget opsatte på at kunne yde dem kompetent rådgivning inden for hele stakken af Microsoft online services. Vi ser frem til at få flere af vores kunder op at køre og blive produktive med Project Online.

Vi er ganske tilfredse med vores nye partnerskab med CPS. Vi tror på, at PS+ kan skabe stor værdi for vores kunder og gøre det nemmere for dem at komme i gang og blive produktive med at bruge Project Online. Muligheden for at kombinere vores egen IntraActive intranetløsning til SharePoint med PS+ bliver en helt enestående offering til vores Enterprise kunder.