22. feb 2021

Stor satsning på moderne ESDH til de danske kommuner

ProActive og WorkPoint investerer tocifret millionbeløb i stor satsning på moderne ESDH til de danske kommuner.
WorkPoint 365

Markedet for elektroniske sags- og dokumenthåndterings-løsninger (ESDH) til de danske kommuner har igennem mange år været præget af den samme håndfuld af leverandører, som alle baserer sig på aldrende teknologiske platforme fra før der fandtes moderne cloudbaserede produktivitetsløsninger som Microsoft 365. De lovgivningsmæssige krav til løsningerne betyder, at det kan kræve store investeringer for nye spillere at komme i gang, men ProActive og WorkPoint er klar til at satse stort.

Vi har evalueret det kommunale marked for ESDH-løsninger grundigt, og vi har besluttet at udvide vores mangeårige samarbejde med WorkPoint gennem en fælles investering i en banebrydende ESDH-løsning til danske kommuner.
Max Sejbæk, adm. direktør, ProActive

”ESDH-markedet er præget af aldrende silobaserede løsninger, og med den cloudbaserede, åbne WorkPoint 365 løsning adresserer vi et behov for nytænkning omkring ESDH i kommunerne. Vi tror på, at vi kan tilbyde en ny løsning og et nyt koncept, der kan overtage 25% af markedet inden for de næste 5-6 år,” fortsætter Sejbæk.

WorkPoint 365 er en moderne cloudbaseret og modulopbygget løsning, der giver brugerne et moderne arbejdsmiljø og samtidig får kommunerne, i modsætning til tidligere, 100% ejerskab og kontrol over deres egne data. WorkPoint 365 er en gennemprøvet løsning der er i drift i 100’vis af installationer.
Peter Jørgensen, adm direktør, WorkPoint

WorkPoint 365 opfylder alle de gængse krav til ESDH, men det er samtidig en ægte Microsoft 365 baseret løsning, der med stor fleksibilitet muliggør udnyttelse af alle Microsoft platformens elementer, som f.eks. Teams, Power Platform, Outlook og Office. Den avancerede funktionalitet i WorkPoint kombineret med integration til både Microsoft og andre systemer, giver en hidtil uset fleksibilitet til at udnytte allerede anskaffet Microsoft programmel. Det er en stor hæmsko ved andre ESDH-løsninger, at de er en silo, som skal integreres med kommunernes andre værktøjer og derved ikke giver brugerne særligt gode oplevelser, hvis de f.eks. vil udnytte mulighederne med Microsoft Teams. 

Satsningen vækker opsigt og anerkendelse fra Microsoft

Christian Fredslund-Andersen, Industry Lead - Government, Health & Municipalities i Microsoft Denmark som udtaler:

”Satsningen fra ProActive og Workpoint kommer til at forenkle arbejdsgangene og skabe bedre brugeroplevelser for ESDH-brugerne. Og det sker alt sammen ved at udnytte de platforme, som kunderne allerede har investeret i. Via vores tætte samarbejde vil vi skabe en mere sammenhængende datastruktur samtidig med, at der opereres i en stabil og sikker infrastruktur. Det giver så meget mening, og det er helt i tråd med Microsofts ambitioner om at maksimere kundernes værdi af deres eksisterende platforme.”

Peter Jørgensen udtaler:

”Partnerskabet mellem ProActive og WorkPoint kombinerer state-of-the-art funktionalitet med Danmarks stærkeste serviceorganisation. ProActive har allerede implementeret mere end 50 WorkPoint 365 løsninger, heraf en del i den offentlige sektor.”

Max Sejbæk udtaler:

”Den fælles investering er en naturlig fortsættelse af partnerskabet, hvorved ProActive kan udnytte sin styrke på Microsoft cloud og knowhow indenfor dokument og sagshåndtering i et spændende marked med et stort udviklingspotentiale.”

EDSH i den digitale tidsalder


Kontakt

Max Sejbæk
Max
Sejbæk
CEO, Partner
+45 27 22 33 63
max@proactive.dk
Modern workplace