Alle nyheder
22. marts 2017

ProActive satser stort på Skype for Business

ProActive satser på Skype for Business som et nyt og spændende forretningsområde.

Skype for Business (tidligere Lync) er ikke et nyt produkt fra Microsoft, men har været på markedet i mange år, og er i dag en driftssikker samlet kommunikations- og samarbejdsplatform. Det er nu muligt at forbinde dine teams med den brugeroplevelse de kender fra de Office-programmer, de allerede bruger hver dag. Du kan således med Skype for Business forenkle din infrastruktur med én platform til opkald, møder, video, chat og dokumentdeling.

Et enkelt og brugervenligt værktøj

Med introduktionen af Skype for Business Online som en service i Office 365 suiten har alle medarbejdertyper fået en et fantastisk brugervenligt kommunikationsværktøj. Som Danmarks førende Office 365 partner har vi således besluttet, at tiden er moden til, at vi for alvor kaster os ind i kampen og satser seriøst på Skype for Business Online som produkt og Communications som forretnings- og kompetenceområde, der skal vokse.

Kombinationen af Skype for Business Online og øvrige tillægstjenester (bl. a. headsets og Contact Center) vil styrke vores kunders mulighed for at kommunikere og samarbejde både internt og eksternt, hvor som helst og på hvilken som helst enhed.

Mikkel Aude, Partner i ProActive siger: ”Vi ser betydelige fordele ved brug af Skype for Business og ikke mindst vil samspillet mellem Microsofts Office 365, Dynamics 365 og Skype for Business give den enkelte medarbejder optimale muligheder for en højere produktivitet i samarbejdet med kolleger og i dialogen med kunderne. Er ønsket bedre kundeservice, højere effektivitet eller øget omsætning vil brugen af Skype for Business været et godt sted at starte”.

Niels Kjeldstrup, produktchef hos Microsoft siger: ”Jeg er rigtig glad for, at ProActive nu også er blevet partner på Skype for Business. Med deres professionalisme og fokus på kundetilfredshed er jeg sikker på, at de vil blive en førende partner på det danske marked”.

Morten Saabye, Manager hos ProActive siger: ”Jeg har arbejdet med Skype for Business i mere end 10 år, og har kombineret det med roller både i telebranchen og indenfor udviklingen af Skype certificerede headsets. Det giver den nødvendige ballast til at rådgive omkring og implementere Skype for Business løsninger hos kunderne, som virkelig kan mærkes på medarbejdertilfredshed, bundlinje og ikke mindst kundetilfredshed”.