Alle nyheder
15. december 2017

ProActive tildeles SKIs Rammeaftale 02.17

Flere offentlige organisationer får nu nemmere adgang til at drage nytte af ProActives konsulenter.

ProActive er blevet tildelt SKIs Rammeaftale 02.17 IT-konsulenter. Det betyder at alle offentlige organisationer nu får en nem mulighed for at drage nytte af ProActives konsulenter og specialister til at skabe værdifulde digitale løsninger. SKIs Rammeaftale 02.17 giver nemlig offentlige organisationer direkte adgang til at benytte ProActive erfarne konsulenter. ProActive leverer allerede nu mere end 50.000 timer til det offentlige hvert år.

Hos ProActive er kunderne i sikre hænder, idet vi har hjulpet store og mindre offentlige organisationer med at skabe projektsikkerhed og digitale løsninger igennem 20 år – bl.a. hos Forsvaret, Hjemmeværnet, ATP, flere ministerier og en lang række af landets kommuner.

Ydelser

Rammeaftalen 02.17 giver stat, regioner, kommuner og forsyningssektoren adgang til ProActive rådgivningsydelser inden for:

”Det var en vigtig milepæl for os at være blandt de 15 udvalgte leverandører på SKIs Rammeaftale 02.17 IT-konsulenter. Det understreger at vi en central og vigtig leverandør til det offentlige, hvor vi igennem mange år kan hjulpet rigtig mange organisationer med digitalisering i form af eksempelvis digitale arbejdspladser, dokumenthåndtering, procesunderstøttelse og udnyttelse af cloud teknologi. Med denne aftale forventer vi at kunne give endnu flere adgang til vores ekspertise.” siger Gorm Priem, Partner.

Et samarbejde med ChangeGroup

SKIs Rammeaftale 02.17 er blevet tildelt konsortiet ”ProActive-ChangeGroup”, der består af to 100% danskejede konsulenthuse, som gennem mere end 20 år har hjulpet den offentlige sektor med at skabe værdifulde digitale løsninger og realisere konkrete gevinster.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Gorm Priem på e-mail gorm@proactive.dk. 

Du kan læse mere om SKI-aftalen 02.17 her