25. feb 2021

Siemens Gamesa, succesfuld transformation til digital workspace pioner

Siemens Gamesa gennemfører komplet digital transformation til ny global digital samarbejdsplatform.
Siemens Gamesa

En moderne digital samarbejdsplatform med høje sikkerhedskrav og nye måder at arbejde på

Siemens Gamesas nye digitale samarbejdsplatform omfavner alt fra vugge-til-grav af kunderelaterede materiale, aftaler, korrespondance og dokumentation med en tæt integration til CRM, så alle kundeprojekter strømlines og automatiseres gennem en stage-gate-model fra salg, kontraktforløb, projekt, after sales, service og arkivering.

Med tilvalg og ibrugtagning af WorkPoint 365 indbygget i Microsoft 365 som dokument/projekt platform fik vi fra starten og ud af boksen en stage-gate projektmodel foræret, som sparede en del tid og ressourcer. Den life cycle strategi, Siemens Gamesa havde med alle deres kunde- og projekt relaterede data passede godt heri og gav en masse ekstra funktionalitet til styring og sikkerhed af store dokument-set i forskellige faser
Kim Gregersen, Director, ProActive

Migrering i stor skala med sikker hånd

Her er automation nøglen og med ProActive Migration Framework (PMF) har vi rykket grænserne for automatisering, monitorering og validering af selv meget store og komplekse migreringer.
På Siemens Gamesa projektet har selve migreringsværktøjet været Metalogix Content Matrix fra Quest. Gennem hele projektet har der kørt 60 samtidige migreringer 24/7 og vi har flyttet op mod 1 TB content pr. døgn.

Sikker projekteksekvering på trods af Covid-19

COVID-19 ændrede fra den ene dag til den anden pludselig hele orkestreringen og samarbejdet fra fysiske møder til omlægning mod virtuelt samarbejde med Microsoft Teams. Høj fleksibilitet og tilpasning fra alle projekt-teams gjorde det muligt ikke at miste kadence i tidsplanen.

Læs hele historien om Siemens Gamesa
Dette har virkelig været et win-win IT-transformationsprojekt med stor indflydelse på Siemens Gamesas IT-landskab. Vi har udforsket de tekniske grænser for et projekt af denne skala og sammen har vi formået at komme stærkere og mere erfarne ud af dette projekt.
Skirmantas Letukas, IT Projekt ansvarlig, Siemens Gamesa
Kim Gregersen
Kim
Gregersen
Director, Sales & Business Development
+45 41 72 33 10
kimg@proactive.dk

Modern Workplace

Skab de bedste rammer for øget arbejdsglæde og produktivitet.

Modern Workplace
Læs om vores Modern Workplace løsninger