22. apr 2021

Roll-o-Matic optimerer deres salgsprocesser med Dynamics 365

ProActive har hurtigt og effektivt implementeret Dynamics 365 for sales hos Roll-o-Matic og bistået med rådgivning om SharePoint og Power BI.
Roll-o-Matic

Roll-o-Matic, der producerer højteknologisk udstyr til plastindustrien, havde et ønske om at optimere deres salgsprocesser og strukturere deres kundedata. Samtidig skulle denne data gøres mere transparant og være tilgængelig på tværs af alle afdelinger.

Derudover skulle deres kommende CRM-system være sælgernes go-to platform, hvor de kunne løse deres salgsopgaver uden nødvendigvis at skulle på et lokalt fildrev i Roll-o-Matics ERP-system eller i et Excel ark.

Levering hurtigere end forventet

For at imødekomme ovenstående ønsker har ProActive leveret en Dynamics 365 for sales løsning med integration til Navision gennem Kingsway soft. Derudover har ProActives konsulenter hjulpet med rådgivning og sparring omkring firmaets brug af SharePoint og Power BI. Projektet blev færdiggjort fra ProActives side hurtigere end forventet ud fra den aftalte tidsramme.

Dynamics 365 sikrer overblik

Før implementeringen af CRM-løsningen havde Roll-o-Matic mindre overblik over deres datagrundlag. Nu kan firmaet tracke og optimere deres salgsproces løbende og dermed lettere måle på væsentlige KPI’er:

At vi nu kan tracke og optimere salgsprocessen løbende, er et stort fremskridt. Sælgerne kan i dag tilgå både kunde- og kontaktdata i CRM, og får samtidig vist det vigtigste data fra vores ERP-system om kunderne ovre i CRM. Salgsprocessen er blevet struktureret med opportunitites, hvor sælgerne guides igennem processen som vi har defineret den i fællesskab, samtidig med at vi sikrer ens data på tværs af salgsafdelingen
udtaler Alexander Schwarz, Business Development Manager hos Roll-o-Matic.

Som et resultat af at få samlet både data og salgsarbejde ét sted, er Roll-o-Matics salgsprocesser og rapporteringsarbejde blevet væsentligt lettere.

Mikkel
Mikkel
Aude
Partner
+45 27 22 33 67
mikkel@proactive.dk

Business Applications

Applikationer der effektiviserer jeres forretning med løsninger baseret på Dynamics 365, Project Online og Power Platform.

Business Applications
Se vores løsninger inden for Business Applications
Business Applications