01. dec 2020

ProActive kåret som årets WorkPoint partner 2020

For andet år i træk bliver ProActive kåret som årets WorkPoint partner.
WorkPoint Partner of the year 2020

Det er med stor glæde, at vi igen i år kan kalde os for årets WorkPoint partner. Det er en fornem anerkendelse, som er et resultat af stort engagement og vedholdende arbejde for at levere branchens mest innovative modern workplace (ECM / ESDH) løsninger.

WorkPoint begrunder udnævnelsen således:

"Udnævnelsen begrundes i ProActives store mangeårige engagement i udvikling, markedsføring og salg af kundetilpassede WorkPoint 365 løsninger.

ProActive har igen i 2020 stået for mange nye implementeringer af WorkPoint 365 af høj kvalitet. ProActive har identificeret specifikke segmenter, hvor det er muligt at tilpasse WorkPoint 365 løsningerne til den givne branche. Et forhold der har sikret god tilgang af nye kunder og opnåelse af store forretningsfordele for kunderne.

ProActive er som følge af den store specialisering en vigtig partner ved udvikling af såvel markeder, som produkt og funktionalitet til stor fordel for brugere af WorkPoint 365."

WorkPoint Ambassador of the year 2020

Udover at modtage den prisen som årets WorkPoint partner kan vi også fejre, at vores Principal Business Consultant Thomas Palsbjørn Pedersen samtidig er blevet udpeget som WorkPoint Ambassador of the Year 2020.

Thomas kvitterer for modtagelsen af anerkendelse med følgende:

”WorkPoint giver os helt unikke muligheder for at tale forretning fremfor teknik. Det betyder, at al teknikken nede bagved bare kører, og at vi som konsulenter kan koncentrere os om at understøtte forretningen med WorkPoints applikationsbygger.

Det har vi udnyttet til at samle alle vores best-practices og erfaringer fra vores mange kunder i standard-applikationer, som gør, at vi kommer endnu hurtigere i gang med dialogen, og kan hjælpe vores kunder endnu bedre. Det er jo dét der gør det sjovt at være konsulent.”

Kontakt

Gorm
Gorm
Priem
Partner
+45 27 22 33 22
gorm@proactive.dk