31. mar 2020

ProActive udruller Teams hos flere end 40 kunder på kun 20 dage

Indenfor de seneste 20 dage har ProActive hjulpet over 40 virksomheder, kommuner og offentlige arbejdspladser med at opsætte hjemmearbejdspladser gennem brugen af Microsoft Teams.
Teams

I den sidste måneds tid har de fleste danskeres arbejdsdag ændret sig markant. Den specielle situation, som landet står i har medført, at mange har rykket deres arbejdsstation fra kontoret hjem til spisebordet. Derfor har de danske virksomheder også været nødsaget til lynhurtigt at finde en måde, hvorpå deres medarbejdere har kunnet kommunikere og samarbejde virtuelt med hinanden på trods af den fysiske distance.

Hos ProActive har vi siden regeringens udmelding d. 11. marts hjulpet mere end 40 kunder med at få etableret hjemmearbejdspladser via Microsoft Teams. Listen dækker offentlige organisationer såvel som private virksomheder.

Microsoft Teams giver mulighed for, at medarbejdere nemt kan kommunikere med hinanden via chat, telefon og online møder, ligesom programmet tilbyder en platform til samarbejde og vidensdeling omkring projekter og dokumenter. På baggrund af vores ”best practice” erfaringer, generelle anbefalinger fra Microsoft og de forskellige kunders aktuelle situation, har vi kunne udrulle Teams på arbejdspladserne i løbet af kun 24 timer.

Læringsportalen hjælper med hurtig adoption

Ud over at assistere virksomhederne med afklaring, opsætning og selve udrulningen af Teams, har alle kunder desuden fået gratis adgang til brugervenlige introduktions- og træningsvideoer om brugen af Teams på vores kursusplatform ProActive Learning. Kurserne, der både findes på dansk og engelsk, giver en god introduktion til programmet, og er med til at sikre, at etableringen sker gnidningsfrit og med den højeste grad af effektivitet allerede fra dag ét.  

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at etablere hjemmearbejdspladser med Microsoft Teams? Så kontakt os allerede i dag. 

Lynhurtig udrulning af Microsoft Teams

Skal I lynhurtigt have etableret en effektiv hjemmearbejdsplads i Microsoft Teams for jeres medarbejdere?

Microsoft Teams udrulning
Læs mere her

Kontakt

Lasse
Lasse
Skjelmose
Manager, IntraActive Learning
+45 27 22 33 72
lasse.skjelmose@proactive.dk