20. aug 2021

ProActive tildeles igen SKI 02.17 It-konsulenter

Offentlige organisationer vil også fremover have direkte adgang til at drage nytte af ProActive’s konsulenter på timebasis.
proactive

ProActive er igen blevet tildelt SKI 02.17 It-konsulenter. Det betyder at alle offentlige organisationer fortsat har en nem mulighed for at drage nytte af ProActives konsulenter og specialister til at skabe værdifulde digitale løsninger. SKI 02.17 giver nemlig offentlige organisationer direkte adgang til at benytte ProActives erfarne konsulenter.

Hos ProActive er kunderne i sikre hænder, idet vi har hjulpet store og mindre offentlige organisationer med at skabe projektsikkerhed og digitale løsninger i mere en end 20 år – bl.a. hos Forsvaret, Hjemmeværnet, ATP, flere ministerier og en lang række af landets kommuner.

På SKI-aftalen kan den offentlige sektor gennem direkte tildeling købe it-konsulenter på timebasis til forskellige it-projekter. Leverandørfeltet består af erfarne konsulentvirksomheder, der på 14 ydelsesområder kan bistå det offentlige i forbindelse med fx it-systemdrift, udvikling af ny funktionalitet eller databehandling
siger Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI.
Det var en vigtig milepæl for os fortsat at være blandt de 15 udvalgte leverandører på SKI 02.17 It-konsulenter. Det understreger at vi en central og vigtig leverandør til det offentlige, hvor vi igennem mange år kan hjulpet rigtig mange organisationer med digitalisering i form af eksempelvis digitale arbejdspladser, dokumenthåndtering, procesunderstøttelse og udnyttelse af cloud teknologi. Med denne aftale forventer vi at kunne give endnu flere adgang til vores ekspertise.
siger Gorm Priem, Partner.

For få måneder siden kom ProActive også på 02.06 (software) og 02.15 (rådgivningsydelser). ProActive har igennem mange år også været på 02.18 (løsninger) og 02.19 (cloud). Den samlede portefølje af SKI rammeaftaler understreger ProActive’s position som en væsentlig leverandør af digitalisering til det offentlige.

Ydelser

SKI 02.17 giver stat, regioner, kommuner og forsyningssektoren adgang til ProActive rådgivningsydelser inden for:

  • It-arkitektur

  • Databehandling

  • Infrastruktur og hardware

  • Test

  • Udvikling af ny funktionalitet

  • Tilpasning af eksisterende it-systemer

  • It-system drift

Læs også: ProActive vinder plads på ny SKI-aftale (02.15 Rådgivning)
Gorm
Gorm
Priem
Partner
+45 27 22 33 22
gorm@proactive.dk

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.