01. mar 2018

ProActive skal levere Office 365 til Københavns Kommune

Københavns Kommune og ProActive har indgået aftale om udrulning af Office 365. I første omgang Exchange Online, SharePoint Online og OneDrive for Business.
KBH

Københavns Kommune ønsker at stille moderne værktøjer til rådighed for de ca. 40.000 ansatte og høste de mange fordele, som et moderne cloud set-up tilbyder i relation til produktivitets- og omkostningsoptimering på en alsidig og moderne arbejdsplads.

Aftalen er indgået på SKI 02.17, og er et resultat af den tildeling, ProActive modtog i december måned 2017, der gør det muligt for offentlige organisationer at handle med ProActive på fordelagtige vilkår. Læs mere om aftalen her: https://www.proactive.dk/nyheder/ski-0217/

Aftalen med Københavns Kommune følger i kølvandet på den succes ProActive har haft med at rådgive en lang række af landets kommuner om implementeringen og brugen af Office 365. Vi har både sørget for den tekniske implementering og samtidigt hjulpet til med at sikre, at kommunerne får høstet nogle af de effektiviseringsgevinster, der er ved at anvende værktøjerne i Office 365 optimalt.

ProActive har tidligere bistået Københavns Kommune med udrulning af Office 365 på skoleområdet, hvor kommunen stiller en række services til rådighed for såvel elever som lærere, og hvor ProActive blandt andet har udviklet et modul, der sikrer, at eleverne kan aflevere opgaver, og at lærerne kan rette og returnere opgaverne på en smart og effektiv måde.

Ønsker du at vide mere om ProActives arbejde for Københavns Kommune eller andre offentlige kunder, er du velkommen til at tage kontakt til Max Sejbæk på max@proactive.dk eller telefon 27223363.

Max Sejbæk
Max
Sejbæk
CEO, Partner
+45 27 22 33 63
max@proactive.dk