06. sep 2018

ProActive og WorkPoint går sammen om ESDH Messen i Operaen

WorkPoint og ProActive sætter fokus på digitale arbejdspladser med My Workplace til årets ESDH Messe i Operaen.
ProActive

I samarbejde med WorkPoint har ProActive fuld fokus på den moderne digitale arbejdsplads. Med en unik samlet løsning baseret på kombinationen af avanceret Intranet og ESDH danner My Workplace rammen for en platform, der tilbyder videnstunge organisationer et effektivt værktøj til at håndtere data og dokumenter på tværs af organisationen.

Større fokus på korrekt dokument og data håndtering

I dag torsdag den 6. september bliver de flotte omgivelser i Operaen i København centrum for fremtidens ESDH-løsninger. Det er en konference der har fokus på, hvordan virksomheder sætter processer op for at kunne håndtere arkiveringen og journalisering af data og dokumenter i forhold til de officielle standarder.

Specielt med ankomsten af den nye persondataforordning d. 25. maj har organisationer arbejdet på højtryk for at etablere en platform, der kan bidrage med en systematiseret tilgang til, hvordan man kan opfylde kravene i forhold til forretningskritisk data og personlig information.

Devoteam er arrangøren bag ESDH messen, og de har samlet et udvalg af ESDH leverandører, der giver deltagerne muligheden i at se hvordan en optimal ESDH platform kan være med til at transformere ens forretning og bidrage med værdi på tværs af hele organisationen.

My Workplace – ESDH på en helt ny måde 

Til ESDH messen præsenterer ProActive fremtidens ESDH-løsninger sammen med vores partner WorkPoint. Samarbejdet handler i høj grad om at præsentere den nye platform My Workplace, der har til formål at skabe digitale arbejdspladser med avanceret ESDH som drivkraft. My Workplace er baseret på en kombination af funktionaliteter fra ProActives standard intranetløsning IntraActive og WorkPoints vertikale forretningsløsning i ESDH. Med Office 365 som det grundlæggende fundament udnytter My Workplace mulighederne i Office 365 for samarbejde, mobilitet, søgning og social interaktion til at højne niveauet for en moderne og sammenhængende arbejdsplads.

Ifølge WorkPoints salgsdirektør, Michael Buades så er fokuspunkterne med My Workplace på vidensdeling og Office 365.

”Først og fremmest handler det jo om at systematisere vidensdeling og bringe viden ud til medarbejderen. Dvs. man undgår videnssiloer og at vigtig viden drukner i mængden ved at præsentere og målrette viden imod den enkelte medarbejder. Dernæst handler det i høj grad om at udnytte fordelene ved Office 365. Her får medarbejderen en intuitiv, fælles og enkel brugergrænseflade med genkendelighed på tværs af platforme, der understøtter processer for en høj og ensartet kvalitet i sagsbehandling, dokument- og email håndtering”.

Derudover fremhæver Michael Buades også de avancerede søgemuligheder som et af de vigtigste elementer i My Workplace. 

”Søgefunktionen gør det let og hurtigt at finde og genfinde al information, data og historisk på en sag, projekt eller kunde. Derved er det også lettere for organisationer at tilpasse sig til krav fra persondataforordningen, da medarbejdere nemt kan finde stamdata vedr. den enkelte person, samt kombinere dette med processer for retention time og automatisk journalisering, så ingen følsom information bliver aktiveret, kategoriseret eller klassificeret forkert.”

Tænk ESDH ind i den digital arbejdsplads

Pål ESDH messen vil Gorm Priem fra ProActive tale om ESDH og dets udvikling og dets rolle i forhold til den digitale arbejdsplads. Gorms indlæg vil fokusere på at bidrage med en forståelse for, hvordan vi bryder den traditionelle forståelse af ESDH og formår at udnytte nye teknologiske muligheder til at skabe en unik platform.

”Traditionel ESDH er blevet overhalet indenom. De mange krav til struktur og processer fungerer nærmest som fodlænker, og der er et stort behov for at arbejde mere innovativt med ESDH. Den digitale transformation fokuserer på ”den moderne arbejdsplads” og i dette billede, bliver ESDH nødt til at forny sig og tænke mere på tværs med en sammenhængende løsning. Dette er nu virkeligheden med nye dynamiske samarbejdsværktøjer og cloud-tjenester som Office 365.”

State-of-the-art ESDH løsninger

Samarbejdet mellem WorkPoint og ProActive har håndteret mange komplekse og omfattende projekter, og betragtes som et troværdigt og veletableret partnerskab med state-of-the-art løsninger. Senest har de fungeret som ESDH leverandører til en større vidensdelingsplatform hos Røde Kors – Læs mere her

Gorm
Gorm
Priem
Partner
+45 27 22 33 22
gorm@proactive.dk