10. jan 2019

ProActive nomineret til fire Microsoft Partner Awards

ProActive er nomineret til Microsoft Partner Awards 2019 i fire kategorier.
Microsoft Partner Nomineringer 2019

Vi har netop modtaget den glade meddelelse om, at ProActive er blevet nomineret til Microsoft Partner Awards 2019 i følgende tre kategorier:

Microsoft Partner Awards 2019

Derudover er vi sammen med vores partner WorkPoint nomineret til en Digital Transformations Award for vores fælles ESDH løsning i kategorien:

Microsoft Partner Awards 2019

Tilbage i 2015 satte ProActive en ny rekord ved at blive nomineret i hele 7 kategorier. I år har Microsoft valgt at skære væsentligt ned på antallet af priser. Der er altså væsentligt færre kategorier end ved de seneste års prisuddelinger. Sammenholder vi antallet af nomineringer med antallet af kategorier i år, er det procentuelt højeste antal nomineringer vi nogensinde har fået, og dermed sætter vi igen i år en ny rekord.

”De mange nomineringer bekræfter os i, at vores fokus på at levere kompetencer både i dybden og i bredden på Microsoft teknologier er den helt rigtige strategi. Vi har igen i 2018 været i front med henblik på at sikre danske virksomheders og organisationers digitale transformation. Vi er glade for at Microsoft, som er vores vigtigste strategiske partner, anerkender dette arbejde, og vi er ydmyge og taknemmelige for de mange kunder, som hver dag engagerer os i forhold til at hjælpe med at realisere deres digitalisering”, siger vores Managing Partner Max Sejbæk.

Kontakt

Max Sejbæk
Max
Sejbæk
CEO, Partner
+45 27 22 33 63
max@proactive.dk