08. jan 2020

ProActive nomineret til 4 Microsoft Partner Awards 2020

ProActive er blevet nomineret til Microsoft Partner Awards 2020 i fire kategorier.
Microsoft Partner Awards

Vi har netop modtaget den glade nyhed om, at ProActive er blevet nomineret til Microsoft Partner Awards 2020 i følgende fire kategorier:

Det er andet år i træk, at ProActive er nomineret i kategoierne Modern Workplace og Customer Success, som netop var de to priser vi løb med i 2019. Om vi vinder dem igen i år og løber med de to øvrige priser vil tiden vise, når vinderne bliver udråbt den 23. januar ved Microsofts årlige Partner Awards arrangement.

”De mange nomineringer bekræfter os i, at vores fokus på at levere kompetencer både i dybden og i bredden på Microsoft teknologier er den helt rigtige strategi. Vi har igen i 2019 været i front med henblik på at sikre danske virksomheders og organisationers digitale transformation. Vi er glade for at Microsoft, som er vores vigtigste strategiske partner, anerkender dette arbejde, og vi er ydmyge og taknemmelige for de mange kunder, som hver dag engagerer os i forhold til at hjælpe med at realisere deres digitalisering”, siger vores CEO Max Sejbæk.

Kontakt

Max Sejbæk
Max
Sejbæk
CEO, Partner
+45 27 22 33 63
max@proactive.dk
Glenn Müller
Glenn
Müller
Manager, Communications
+45 41 72 33 32
glenn@proactive.dk