20. jan 2020

ProActive modtager ISAE 3402-erklæring

ProActive opfylder strenge krav til sikkerhed og kontrolprocesser med ny ISO-standard.
ProActive modtager ISAE 3402-erklæring

ProActive har netop modtaget en officiel ISAE 3402 Type I-erklæring fra PwC. Det betyder, at ProActive nu kan tilbyde en '3402 revisionserklæring', der vedrører ekstern revision af ProActives ISMS-opsætning, herunder organisation, risikostyring, politik, procedurer og kontroller og dermed imødekomme strenge krav og sikkerhedspolitikker, som kunder indenfor visse industrier er underlagt.

I andet halvår af 2019 gennemgik ProActive en større proces for at optimere sine eksisterende informationssikkerhedsstyringssystemer (ISMS) og tilpasse dens informationssikkerhedspolitikker med den anerkendte internationale standard om assurance engagements (ISAE) 3402, en ISO 27001-standard. Dette har nu resulteret i modtagelsen af en officiel ISAE 3402 Type I-erklæring fra PwC.

Sikkerhedspolitikken inkluderer også en årlig vurdering, hvor ProActive interne sikkerhedsteam vil foretage en grundig revision i overensstemmelse med ISAE-kravene i forhold til juridisk og sikkerhedsmæssig compliance.

"Implementering af et risikobaseret informationssikkerhedsstyringssystem baseret på ISO 27001-standarden, herunder dokumentation af driftsprocesser, procedurer og arbejdsgange, beredskabsplaner og risikostyring giver os et solidt fundament for at levere branchens førende tjenester,"
Henrik Kim Christiansen, CTO og Partner

For ProActive er ISAE 3402-erklæringen et nødvendigt sikkerhedselement. Flere industrier og virksomheder stiller store krav til kontrollerede processer, og som en nøglepartner for internationale virksomheder i stærkt regulerede industrier såsom fremstilling, finansielle tjenester, offentlig sektor og energisektoren, skal ProActive sikre en stram overholdelse af ISMS-informationssikkerhedsstyringssystemer.

Kontakt

Henrik Kim
Henrik Kim
Christensen
CTO og Partner
+45 27 22 33 01
hkc@proactive.dk