21. jan 2019

ProActive løb med to Microsoft Partner Awards

ProActive blev kåret som årets Customer Success partner og årets Modern Workplace partner ved Microsoft Partner Awards 2019.
Proactive Microsoft Partner Awards 2019

Torsdag aften i sidste uge fejrede Microsoft deres bedste partnere ved den årligt tilbagevendende prisuddelingsfest Microsoft Partner Awards. I år var ProActive blevet nomineret til priser i fire forskellige kategorier, så spændingen var på sit bristepunkt, da den endelig blev udløst torsdag aften.

ProActive endte med at høste to af de i alt 12 priser, som blev uddelt:

Microsoft Partner Awards 2019

Den moderne arbejdsplads i fokus

Modern Workplace er som bekendt et løsningsområde, vi i ProActive har rigtigt stort fokus på at hjælpe vores kunder med at etablere og få succes med. Derfor er det naturligvis en stor tilfredsstillelse, at vi modtager netop denne pris, hvilket Microsofts administrerende direktør Marianne Dahl begrunder således:

”ProActive A/S er kåret som årets danske Modern Workplace partner 2019, fordi de formår at skabe værdi for både store og små virksomheder gennem innovative løsninger indenfor produktivitet, samarbejde og sikkerhed. De har udmærket sig særligt i deres arbejde med at integrere kunstig intelligens i deres løsninger og benytte Microsofts teknologi på nye kreative måder. ProActive A/S har i det forgangne år haft en ekstraordinær betydning i det danske marked på tværs af industrier og segmenter,” siger Marianne Dahl, administrerende direktør, Microsoft Danmark.

Årets Customer Success partner for fjerde gang

Endnu en gang blev det ProActive, der løb med måske den vigtigste pris af dem alle, nemlig Customer Success (tidligere Kundetilfredshed). Det er nemlig fjerde gang, at vi modtager prisen i denne kategori (Tidligere i 2009, 2011 og 2014).

”ProActive A/S er kåret som årets danske Customer Success partner 2019, fordi de udviser en særlig evne til altid at have fokus på kundens forretning og hvordan denne understøttes af den rette cloud-rejse – uanset industri og løsning. Juryen har især lagt vægt på deres indsats og engagement i et hvert projekt for at sikre den højeste kundetilfredshed og løfte den fælles forretning. ProActive A/S har i år gjort sig særlig bemærket i deres arbejde med at løfte kundernes datacentre i skyen og udbrede Office 365 gennem innovative løsninger,” siger Marianne Dahl, administrerende direktør, Microsoft Danmark.

TAK!

Vi vil gerne sige tak til Microsoft for anerkendelsen og ikke mindst til alle vores kunder, som har betroet os tilliden som deres strategiske rådgiver og samarbejdspartner til at drive transformation, adoption og performance med Microsoft teknologi.

Kontakt

Max Sejbæk
Max
Sejbæk
CEO, Partner
+45 27 22 33 63
max@proactive.dk