Styrk din transformationsrejse som et Connected Company

Connected Company

Hvor forbundet er din virksomhed? Find ud af det nu!  

Din virksomheds digitale modenhed er målbar. Og det hele starter med en selvevalueringstest for at give dig et direkte overblik over, hvor indbyrdes forbundne dine forskellige forretningsdimensioner er, samt hvor det vil give mest mening at begynde at fokusere transformationen.  

arrow right Start vurderingstesten

Hvad er din plan?

Spillet har ændret sig. Tidens halsbrækkende tempo inden for handel, hurtige teknologiske skift og global konkurrence efterlader ingen plads til forældede arbejdsmetoder. Det er tid til enten at tilpasse sig eller blive efterladt. Vi ved, at de fleste virksomheder som din allerede har startet deres digitale transformationsrejse, men spørgsmålet er: Ved du, hvad du skal gøre næste gang? 

Har du en partner til at hjælpe dig med at følge med i uforudsigelige og hurtige teknologiske fremskridt. Har dine medarbejdere de rigtige værktøjer til at kunne udføre deres arbejde på den allerbedste måde og har de tilstrækkelig viden til at værdsætte og tage ny teknologi i brug? 

Megatrends der påvirker din virksomhed 

En stabil samtid var forudsætningen for de gamle forretningsmodeller, som mange større virksomheder byggede på. Desværre ser virkeligheden helt anderledes ud i dag. 

På grund af global ustabilitet og turbulens, samt teknologiske fremskridt i den fjerde industrielle revolution, kræves der en helt ny måde at forestille sig, hvordan en organisation skal være opbygget, og hvordan du interagerer med dine kunder. 

Forstyrrelse af forsyningskæden

Hvad sker der, når din forsyningskæde bliver afbrudt? Det er kun et eksempel ud af mange, men vi husker alle, da et containerskib blokerede i Suez-kanalen og forårsagede en masse problemer? Hvad nu hvis du havde indsigt og smidighed til hurtigt at reagere på en sådan forstyrrelse?

Krav om bæredygtighed

Global opvarmning er ikke længere kun et hedt emne. Dine kunder og medarbejdere kræver at din virksomhed tager del i at gøre noget ved problemet. Og for de fleste virksomheder i EU vil det være påkrævet i henhold til CSRD at registrere, rapportere og begrænse dit CO2-aftryk for at overholde bestemmelserne. Er du rustet til at håndtere det i dag?

Digital medarbejderoplevelse

At finde de rigtige mennesker er svært. At holde dem i din virksomhed er endnu sværere. Men sørger du for, at dine medarbejdere har en moderne digital medarbejderoplevelse, hvor præstation, samarbejde og kommunikation gøres til en leg? 

Udvikling af forretningsmodeller

Teknologiske fremskridt har gjort det muligt at omdefinere forretningsmodeller, som f.eks. skiftet fra individuelt produktsalg til service- og leasingmuligheder for eksempelvis maskinindustrien. Har din virksomhed forudsætningerne for at kunne ændre forretningsmodellen? 

Kundekrav

Mennesker omstiller sig hurtigt til nye trends og forventer, at du som leverandør kan følge med udviklingen. Og hvis du ikke kan imødekomme disse nye forventninger med det samme, kan du være sikker på, at en anden leverandør melder sig på banen. 

Digitalisering

Vi ser virksomheder kæmpe med deres digitaliseringsrejse og forsøger at fjerne manuelle processer, automatisere, udnytte data i beslutningstagning og skabe bedre kunde- og medarbejderoplevelser. Vil AI være svaret på alt det ovenstående? 

Alt er forbundet

Vi fokuserer på at gøre din virksomhed til et "Connected Company", fordi vi ser, hvordan alle dele af en virksomhed hænger sammen på den ene eller anden måde. Når du investerer og forbedrer dig i den ene ende, vil du opleve, at andre dele bliver positivt påvirket og samtidig følger med udviklingen. Så gør dig klar til at nedbryde forretningssiloer, øge effektiviteten og overgå kundernes forventninger med vores hjælp. 

Sådan fungerer det 

Vi guider dig gennem en gennemprøvet strategisk transformation, hvor vi metodisk, trin-for-trin, evaluerer og køreplanlægger fremtiden for den fortsatte udvikling af din virksomhed. 

Ved at udnytte brugervenlige og cloud-klare tekniske løsninger sammenkæder vi kerneområder af din virksomhed og nedbryder interne siloer. Vi sørger for at træne og understøtte personalets brug af ny teknologi, så du får mest muligt ud af værktøjerne. Du vil opleve, hvordan virksomhedens position på markedet styrkes ved at binde virksomheden tættere til kunderne. 

Vi ser frem til at være din partner på denne rejse. 

Hvorfor samarbejde med Fellowmind?

  • Vi forstår din forretning og ambitioner. 
  • Relevant erfaring inden for både teknologi og industri. 
  • Integreret tilgang til digital transformation. 
  • Førende Microsoft-partner i Europa. 
  • Vi får folk til at nyde at arbejde med teknologi og får teknologi til at arbejde for dem.

Innovation med Microsoft

Som landets førende Microsoft partner udnytter vi state-of-the-art Microsoft-teknologier til at innovere og modernisere traditionelle forretningsprocesser. Vores holistiske tilgang fokuserer på mennesker, og hjælper dine medarbejdere, kunder og partnere med at tilpasse sig nye teknologier og arbejdsmåder.

NNE skaber en forbundet virksomhed med sammenhængende Microsoft cloud løsninger

NNE flytter forretningsapplikationer i skyen og skaber en langt mere forbundet organisation med klare produktivitetsforbedringer til følge

Kunde-case: Ponsse leder vejen inden for ERP-modernisering og kundeoplevelse

Ponsse ønsker at være den bedste partner for sine kunder. Derfor investerede de i en ny global ERP-løsning, harmoniserede kerneprocesser og gjorde data tilgængelige for deres medarbejdere.

Start rejsen med os og maksimer din næste digitale investering

Fellowmind er din partner for effektive digitale investeringer, der guider dig gennem strategiske transformationer for at tilpasse sig skiftende kunders forventninger. Start din rejse med os med specifikke løsninger eller book en Connected Company workshop for at vurdere din nuværende digitale situation som helhed.

Vores tilgang er at vurdere, genskabe og planlægge din digitale rejse, forbedre forbindelsen med cloud-ready løsninger og sikre, at dit team trives med de nye teknologier.

Udfyld formularen, så svarer vi hurtigt for at diskutere, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at blomstre i den digitale tidsalder.

Start rejsen med os og maksimer din næste digitale investering

Er I klar til at booste jeres transformationsrejse?

Lad os gøre op med silotænkning, øge effektiviteten og overgå dine kunders forventninger. Vi ser, hvordan alle domæner i jeres virksomhed hænger sammen og kan hjælpe jer med at blive et Connected Company. 

Det hele starter med en test for at se, hvor langt I er kommet i jeres digitale transformationsrejse, og hvor klar jeres organisation er til forandring. Tag det næste skridt og find ud af det nu. 

Kom i kontakt!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at blive mere forbundet. 

Peter Østerballe
Director

peter.oesterballe@fellowmind.dk