02. apr 2019

ProActive højdespringer i Computerworlds image måling

ProActive kommer på en flot 14. plads på Top-50 listen over Danmarks stærkeste it-brands i Computerworlds årlige it-image-analyse.
ProActive

Computerworld har netop offentliggjort sin store årlige image-undersøgelse, og ProActive debuterer på Top-50-listen på en flot 14. plads.

Listen er domineret af store amerikanske IT-selskaber som Google, Lenovo og Cisco, og Microsoft topper listen på en klar 1 plads.

Først på en 5. plads kommer det højst placerede danske selskab Netcompany, mens ProActive er det næsthøjest placerede konsulenthus foran store internationale selskaber som Accenture, Capgemini og CGI.

’Vi er meget tilfredse med denne debut på top-50, som vi ser som et resultat af vores høje fokus på at tænke vores kunders forretning’, siger ProActives administrerende direktør Max Sejbæk.

Resultatet kommer efter at Computerworld i samarbejde med Instituttet for Opinionsanalyse har spurgt små 900 kunder på tværs af sektorer om deres kendskab, holdning til og vurdering af selskaber i den danske IT-branche.

ProActive driver transformation, adoption og performance for vores kunder og tager et totalansvar for at skabe afgørende forretningsmæssige fordele med Microsoft teknologi.

Læs hele artiklen her

Kontakt

Max Sejbæk
Max
Sejbæk
CEO, Partner
+45 27 22 33 63
max@proactive.dk