30. apr 2019

ProActive fejret som årets WorkPoint Partner 2019

I forbindelse med WorkPoints årlige partnerdag torsdag den 25. april 2019 blev ProActive kåret som årets WorkPoint Partner.
Workpoint Partner 2019

I forbindelse med WorkPoints årlige partnerdag torsdag den 25. april 2019 blev ProActive kåret som årets WorkPoint Partner. Prisen blev overrakt af Esbjergs borgmester Jesper Frost Rasmussen i forbindelse med en middag på Fanø om aftenen.

I forbindelse med overrækkelsen blev begrundelsen læst op: ”ProActive kåres som årets WorkPoint Partner 2019 for enestående resultater med at promovere WorkPoint og levere værdiskabende implementeringer for brugerne. ProActive er i sandhed en WorkPoint ambassadør.”

ProActive har været WorkPoint partner i 5 år og fokuserer særligt på at levere store dokumenthåndterings- og sagsstyringsløsninger på platformen, hvor kunderne kan få glæde af en meget tæt integration med Office 365, stor fleksibilitet og modularitet og en høj grad af brugervenlighed. WorkPoint 365 er baseret på de nyeste teknologier fra Microsoft. WorkPoint har et internationalt partnernetværk og har de senere år investeret massivt i udviklingen af produktet.

Årets WorkPoint Partner 2019

Partner Gorm Priem udtaler: ”Vi er rigtig glade for prisen, som anerkender den store indsats vi har gjort de seneste år, for at positionere WorkPoint i markedet. Først og fremmest er vi glade for den værdi WorkPoint produktet skaber for vores kunder, men vi sætter også stor pris på et tæt partnerskab, som er præget af fælles værdier og et stort engagement i at skabe en effektiv digital arbejdsplads for vores fælles kunder.”

Kontakt

Gorm
Gorm
Priem
Partner
+45 27 22 33 22
gorm@proactive.dk