06. maj 2020

ProActive er i top-5 over danske IT-virksomheder

I Computerworld’s årlige Image-analyse for 2020, topper ProActive som én af de fem bedste danske IT-virksomheder. Undersøgelsen giver unik indsigt i, hvem der i de danske it-professionelles øjne leverer ydelse af høj kvalitet, hvem de har tiltro til og hvilke virksomheder, de tror vil udvikle sig positivt i fremtiden.
Proactive

I Computerworld’s årlige image-undersøgelse har mediet, i samarbejde med Instituttet Opinionsanalyse A/S, undersøgt 50 fremtrædende IT-virksomheder i Danmark.

Virksomhederne er bedømt på 14 forskellige parametre af it-kunder og brugere, og det samlede resultat udgør virksomhedernes overordnede image udadtil. Undersøgelsen giver et billede af, hvem de danske it-professionelle har tiltro til, og hvem der i deres øjne leverer ydelser af høj kvalitet.

ProActive i top-5

Resultatet for 2020 blev offentliggjort d. 6. maj 2020, og her ender ProActive i top-5 ud af de danske virksomheder, der er med i undersøgelsen.

Vi er meget tilfredse med ProActives placering på listen. Vores fokus er på kundernes forretning, og det er positivt at dette bekræftes igennem vores image i branchen”, udtaler ProActives administrerende direktør Max Sejbæk.

Se hele listen her