17. jul 2018

ProActive bliver Microsoft Country Partner of the Year i Danmark for fjerde gang

For fjerde gang inden for de seneste syv år bliver ProActive kåret som Microsoft Country Partner of the Year.
ProActive

I forbindelse med den årlige partnerkonference Inspire, som finder sted i Las Vegas i denne uge, har Microsoft netop udråbt ProActive som vinder af 2018 Microsoft Country Partner of the Year Award for Denmark for at demonstrere overlegen ekspertise inden for innovation og implementering af kundeløsninger baseret på Microsoft-teknologi. Det er fjerde gang ProActive modtager denne award og anerkendelse fra Microsoft.

Exceptionelle Microsoft-baserede løsninger

Vinderne er udvalgt ud af mere end 2.600 partnere fra 115 lande verden over. ProActive er blevet anerkendt for at levere unikke løsninger og ydelser og ikke mindst for at udvise fremragende partnerengagement i Danmark.

Microsoft Partner of the Year Awards anerkender Microsoft-partnere, som har udviklet og leveret exceptionelle Microsoft-baserede løsninger i løbet af det seneste år.

“We are honored to recognize ProActive as a Microsoft Country Partner of the Year. ProActive has distinguished itself as a top partner, exemplifying the remarkable expertise and innovation we see in our Microsoft partner community to deliver transformative solutions,” siger Gavriella Schuster, corporate vice president, One Commercial Partner, Microsoft Corp.

”I starten af 2017 definerede vi i ProActive vores nye vision; at drive transformation, adoption og performance for ambitiøse organisationer. Jeg er overbevist om, at denne vision har gjort, at vi igen i år kan kalde os Country Partner of the Year. Vi bestræber os på at hjælpe ambitiøse danske virksomheder og organisationer med at gennemføre en digital transformation af deres forretning, både i forhold til at styrke deres medarbejderes digitale kompetencer, optimere deres processer og at engagere deres kunder ved at udnytte den nyeste teknologi fra Microsoft. Vi kan især se, at vores rådgivning og assistance i forhold til at flytte deres infrastruktur i skyen og vores adoption-ydelser, hvor vi er med til at sikre, at kundens medarbejdere tager teknologierne til sig og bliver fortrolige med at bruge dem, gør en kæmpe forskel for vores kunder og deres medarbejdere,” siger Max Sejbæk, CEO, ProActive A/S.

2018 Microsoft Country Partner of the Year

Max Sejbæk
Max
Sejbæk
CEO, Partner
+45 27 22 33 63
max@proactive.dk