23. apr 2020

ProActive bliver en del af Fellowmind

ProActive går sammen med Fellowmind med en ambition om at skabe den førende europæiske Microsoft partner.
ProActive - part of Fellowmind

ProActive fusionerer med Fellowmind, en af Europas førende platforme for Microsoft-relaterede ydelser. ProActive bliver den første organisation med dyb ekspertise inden for Digital Workplace-teknologi og Managed Cloud Services, der slutter sig til Fellowmind-platformen.

”Vi er stolte af den rejse, vi har været på indtil videre. Med udgangspunkt i vores ønske om at indfri vores internationale ambitioner, er Fellowmind en fantastisk platform. I vores dialog blev vi overbevist om store ligheder i vores værdier, energi og ambitioner ”, forklarer ProActives grundlægger og CEO Max Sejbæk. ”Vores kunders behov bliver mere og mere komplekse. Som en del af Fellowmind vil vi kunne udvide vores ydelser og globale tilstedeværelse og dermed endnu bedre kunne understøtte vores kunders stigende behov.”

ProActive er den fjerde Microsoft-partner, der går med i denne europæiske platform. I partnerskab med FSN Capital V1 gik Fellowmind for nylig sammen med det svenske selskab Orango og det finske selskab eCraft. Fellowmind er nu repræsenteret i fem lande og beskæftiger over 1.250 medarbejdere – og fortsætter med at vokse. Virksomhederne, der er en del af Fellowmind, har deres egen, specifikke profil og identitet, ud over at de er fuldgyldige medlemmer af Fellowmind-familien.

Emiel Putman, CEO Fellowmind: ”Den strategiske vision er, hen over de næste fem år, at skabe den stærkeste portefølje af relevante forretningsapplikationer og digitale arbejdsplads services. Udover deres stærke position inden for CRM og Data & AI, er ProActive i Danmark en førende partner indenfor Microsofts løsningsområderne Modern Workplace og Azure services. Ved at forene disse kræfter med vores eksperter inden for blandt andet Business Applications, bringer vi vores samlede ydelser til det næste niveau. Fra den første introduktion har vi været meget begejstrede for ProActive, da det dels er et respekteret firma, og vi deler de samme værdier og ambitioner. Jeg ser frem til at arbejde sammen med hele teamet.”

Fellowmind overtager 100% af aktierne i ProActive, og de nuværende partnere bliver aktionærer i Fellowmind. Takket være Fellowminds medarbejderinvesteringsprogram har alle ansatte mulighed for at blive aktionærer i Fellowmind. Ved siden af sin nuværende rolle som CEO for ProActive, indtræder Max Sejbæk i Fellowminds direktion som Regional Director. Preben Damgaard, tidligere bestyrelsesformand i ProActive, træder ind i Fellowmind’s bestyrelse.

Fusionen er betinget af godkendelse fra konkurrencemyndighederne.

Om Fellowmind

For Fellowmind er teknologi en løftestang til at styrke menneskelige relationer og sætte dem i centrum for den digitale fremtid. Fellowmind tror på, at det handler om at få digitale interaktioner til at være mere menneskelige, intuitive og personlige. Og at mennesker takket være automatisering kan bruge mindre tid på at arbejde med gentagne og manuelle opgaver, så de i stedet kan bruge digital teknologi til at skabe tid og rum til at have mere værdifulde og meningsfulde relationer. Fellowmind er vokset til en gruppe på syv virksomheder: CRM Partners BV, CRM Partners AG, Pulse, AXtension, Endeavour, eCraft, Orango, og fra i dag også ProActive. Deres kontorer er beliggende i Sverige, Holland, Finland, Tyskland, og Danmark. Fellowmind har 1.250 ansatte og en samlet omsætning på 175 millioner euro.

Læs mere: www.fellowmindcompany.com

Om FSN Capital

FSN Capital blev oprettet i 1999 og er en førende private equity-rådgiver i den nordeuropæiske region med 2.125 millioner euro under forvaltning. FSN Capital understøttes af en bred vifte af førende nordiske og internationale institutioner, der deler deres langsigtede perspektiv. Investorer forsyner FSN Capital fondene med bæredygtig og tålmodig kapital, der giver dem tid til at implementere transformationsinitiativer og skabe en bæredygtig, langsigtet ændring i FSN Capital fondenes porteføljeselskaber.

Læs mere: www.fsncapital.com