Alle nyheder
4. november 2016

ProActive kåret som Årets Cloud Infrastruktur Partner

ProActive løb med prisen som Årets Cloud Infrastruktur Partner ved Microsoft Partner Awards 2016.

Som den eneste partner var ProActive nomineret til priser i 5 kategorier ved Microsofts årlige Partner Award show. Efter at vi to år i træk er løbet med selve hovedprisen Årets Microsoft Partner ud over at have taget prisen som Årets Office 365 Partner 5 ud af 6 gange, var vores forventninger til den store prishøst for ProActive i år moderate. Til gengæld havde vi gjort os forhåbninger om i år at vinde en pris, vi ikke tidligere har vundet inden for et område, vi har satset stort på i de seneste år, nemlig Cloud Infrastructure med Microsoft Azure.

I aftes blev spændingen udløst, og prisen som Årets Cloud Infrastruktur Partner 2016 gik altså til ProActive. Det er med stor tilfredshed og taknemmelighed, at vi modtager denne pris som en anerkendelse af vores store satsning på Azure og den ihærdige indsats, vi har lagt i også at blive en afgørende Microsoft partner på dette vigtige område.

Årets Cloud Infrastruktur Partner 2016

”ProActive er årets danske Cloud Infrastruktur Partner 2016, og de har med deres Cloud First-tilgang formået at positionere sig som en markant end-to-end-partner. De har dedikeret et separat team til Cloud Infrastructure og arbejder målrettet med kompetenceudvikling, samtidig med at de bruger alle Microsofts services for at kunne tilbyde den optimale løsning for kunden. ProActive udvikler hele tiden deres tilbud med nye Cloud offerings for at være på forkant med kundernes forventninger og ønsker,” siger Alexander Nordqvist, Partner Sales Manager, Microsoft Danmark.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle vores kunder og dygtige medarbejdere og ønske de andre prisvindende Microsoft partnere tillykke med deres Partner Awards.