10. okt 2019

Porsche udnytter Dynamics 365 til lancering af Porsche Taycan

Porsche udnytter deres Dynamics 365 Customer Engagement platform til at understøtte lanceringen af deres første elbil Porsche Taycan.
Porsche Taycan
top image

Den 4. september 2019 lancerede Porsche deres første og længe ventede elbil Porsche Taycan ved et globalt launch event. Op til lanceringsdagen har der været massiv interesse fra Porsche-fans over hele kloden, hvilket har overgået alle forventninger internt hos Porsche. Og interessen fortsætter; Berlingskes anmelder Henrik Dreboldt omtaler den 29. september 2019 bilen med følgende ord: “Porsche Taycan er i min optik bilårets 2020 vigtigste bil”. Den enorme interesse og efterspørgsel på at bestille den nye elbil, som kommer i flere modeller, har dog også medført visse udfordringer i forhold til bestillinger.

Deliver Personalized Experiences with Dynamics 365

In this video, learn how Microsoft can improve customer service by reducing cost and complexity of operations, drive new business models to maximize business opportunities, and deliver personalized experiences to customers.

Altafgørende overblik

Med de overordentligt mange forhåndsreservationer, har det været vigtigt at give salgsrådgiverne et godt overblik over den enkelte kundes valg af model og udstyr og ikke mindst, hvem der er næst i køen.
For at skabe dette overblik har Porsches salgsrådgivere fået tilføjet et Taycan Dashboard i deres Dynamics 365. Dashboardet giver alle interessenter et real-time overblik over kunderne og salgsmulighederne og fordelingen af modeller mm.

Hele forhåndsreservationsprocessen foregår digitalt og er så enkel og gennemskuelig, at alle medarbejdere har været yderst tilfredse med løsningen.

Integreret E-mail Marketing løsning

Porsche anvender desuden en E-mail Marketing løsning, som er en integreret del af deres Dynamics 365 platform. Herfra er det let for Porsches marketingafdeling at udsende nyheder om den nye Porsche Taycan til alle interesserede.

”Vi er rigtig glade for vores løsning, som har været og er en vital del af vores salgsarbejde med Taycan. Samarbejdet med ProActive har ligeledes fungeret godt og har sikret, at vi har fået den rette løsning til tiden.”
Peter Jurland, PR & Marketing Manager, Porsche Danmark.

Hvordan håndterede Porsche årets mest ventede billancering af Porsche Taycan?

Porches PR & marketingchef er i studiet for at fortælle om, hvordan de lancerede deres nye elbil Porsche Taycan globalt.

Mikkel
Mikkel
Aude
Partner
+45 27 22 33 67
mikkel@proactive.dk
Business Applications