Alle nyheder
14. december 2017

ProActive lancerer digital assistent til project management

ProActive har netop lanceret en ny digital project management assistent, PMOtto.ai, der bygger på AI, Chatbots og machine learning.

Forestil dig, at du som porteføljeleder, projektleder eller medlem af et projektteam kan stille spørgsmål direkte til din digitale assistent i din smartphone eller på din PC og få kvalificerede svar, som du kan bruge til at få overblik eller udføre opgaver i dine projekter.

Forestil dig dernæst, at din digitale assistent løbende vil lære og blive klogere på, hvordan den kan hjælpe dig bedst muligt i at udføre dit arbejde.

Det er lige præcis, hvad du nu kan med din personlige digitale assistent til Project Management PMOtto.ai, som ProActive netop har lanceret.

PMOtto.ai

PMOtto.ai fungerer som en intelligent chatbot, som hurtigt kan give dig svar på spørgsmål, levere data om dine projekter og udføre projektopgaver, således at du får mere tid til at fokusere på det værdiskabende. PMOtto.ai minder dig også om deadlines i dine projekter og foretager risikovurdering fx når tidsforbruget i et givent projekt er ved at blive overskredet.

Kort sagt, PMOtto.ai hjælper dig med at blive mere produktiv som projektleder eller medlem af et projektteam.

Læs mere om PMOtto.ai