Alle nyheder
10. juni 2015

ProActive og 2ndC indgår partnerskab om IntraActive Intranet

2ndC bliver leverandør og forhandler af ProActives SharePoint baserede intranetprodukt IntraActive Intranet.

Det danske IT-konsulenthus 2ndC og ProActive har netop indgået et partnerskab om salg og leverance af det populære intranetprodukt IntraActive Intranet. Det betyder, at 2ndC nu kan tilbyde deres kunder hurtig og effektiv levering af et køreklart intranet til en særdeles attraktiv pris. 

IntraActive Intranet er en pakke, der samler de mest anvendte intranetkomponenter i én løsning, og som nemt kan tilpasses til at opfylde den enkelte virksomheds særlige behov.

En kompetent leverandør


2ndC A/S er et IT-konsulenthus med hovedfokus på digital identitet, informationsstyring og optimering af arbejdsprocesser. Ved seneste Microsoft Partner Awards blev 2ndC kåret som årets Cloud Platform Partner.

For ProActive er det en stor tilfredsstillelse, at vores IntraActive intranetplatform har opnået stor succes og er blevet et af de mest foretrukne intranetprodukter på markedet, således at vi nu også kan begynde at indgå partnerskaber og forhandleraftaler med andre aktører i markedet.

”Vi oplever tiltagende interesse for IntraActive og altså ikke alene fra vores egne eksisterende kunder. Derfor er det også en stor fornøjelse, at vi nu indleder et partnerskab med en kompetent leverandør som 2ndC, således at det ikke kun er vores egne kunder, der får glæde af IntraActive. Vi har fuld tillid til, at 2ndC kan leve op til det ansvar det også kræver, at levere et værdifuldt intranet”, siger Mikkel Aude, partner i ProActive.

”Der er stor efterspørgsel på standardiserede softwareløsninger, der kan understøtte en lang række forretningsprocesser. Ved at vi nu kan gå til vores kunde og tilbyde dem et produkt som IntraActive giver både kunderne og os en stor fordel, da vi nu alene behøver at koncentrere os om det, der skaber værdi, dvs. tilpasse løsningen til deres specifikke behov”, siger Jesper Bergstedt, direktør i 2ndC.