17. sep 2019

Nyskabende ESDH på Office 365

Med WorkPoint 365 bliver ESDH en integreret del af den digitale arbejdsplads på Office 365.
ESDH

ProActive deltog den 5. september 2019 for andet år i træk på den årlige ESDH | ECM konference sammen med vores strategiske partner WorkPoint. Konferencen er arrangeret af DevoTeam, som også udgiver den årlige ESDH | ECM rapport, som giver et overblik over og en evaluering af de førende leverandører af løsninger til dokumenthåndtering og sagsstyring til offentlige og private virksomheder.

ESDH på Office 365

Sammen præsenterede vi en komplet digital arbejdsplads baseret på Office 365 med fuld udnyttelse af alle Microsofts innovative samarbejdsværktøjer i kombination med WorkPoints modulære dokumenthåndteringsløsning og vores egen intranetløsning IntraActive. I modsætning til alle andre leverandører af tilsvarende løsninger er løsningen bygget direkte på Office 365.

En del andre løsninger er typisk baseret på Microsoft teknologi og integrerer med dele af Office 365, men er i bund og grund fortsat en silo i organisationen, hvilket betyder at brugerne ikke kan arbejde frit i Office 365 men skal forholde sig til flere måder at arbejde med dokumenter på. En ganske ærgerlig situation hvis man har satset strategisk på Office 365, som omdrejningspunkt for en ny dynamisk måde at samarbejde på.

I DevoTeams rapport får WorkPoint da også en rigtig flot vurdering langt over gennemsnittet på arkitektur, mens alle de fundamentale funktioner til dokumenter, sager, projekter, procesunderstøttelse og automatisering er fuldt på højde med de traditionelle dokumenthåndteringsløsninger i markedet. Det betyder at kunderne ikke længere skal føle sig tvunget til at få en løsning ved siden af Office 365, men kan basere sig direkte på Office 365.

Udnytter synergierne i Office 365-økosystemet

DevoTeam skriver blandt andet i rapporten: ”WorkPoint er en løsning, der er bygget direkte oven på SharePoint og resten af Office 365 som en udvidelse af den standardfunktionalitet, som Microsoft leverer out-of-the-box. Mange andre ESDH-/ECM-leverandører arbejder for tiden ihærdigt på at integrere deres løsninger med Office 365 og på i det hele taget at definere grænsefladen til Microsofts suite af applikationer. Men hos WorkPoint er det således ikke et problem.”

”Værdien af Office 365 stiger, jo mere man anvender de forskellige muligheder, og det gør det langt nemmere at udnytte synergierne i Office 365-økosystemet, når der ikke er tale om opdelte siloer. WorkPoint er bestemt en løsning, der er værd at se på, hvis man har taget beslutningen om at anvende Office 365 og Microsoft i videst muligt omfang.”

IntraActive + WorkPoint = komplet digital arbejdsplads

I ProActive har vi haft et strategisk samarbejde med WorkPoint gennem mange år og blev i år kåret som årets WorkPoint partner. WorkPoint er det helt oplagte supplement til Office 365 og vores eget IntraActive. Alle løsningerne er rene software-as-a-Service løsninger med fokus på at give brugerne enkle og effektive samarbejdsværktøjer, uanset om de skal dele viden uformelt eller arbejde med komplekse sagsprocesser.

ESDH i den digitale tidsalder

Moderne ESDH er en integreret del af den digitale arbejdsplads på lige fod med de øvrige Office 365 værktøjer.

Læs også: ProActive fejret som årets WorkPoint Partner 2019

De sidste par år har vi vundet mange spændende projekter på netop den platform og oplever at både offentlige og private kunder kan se værdien og styrken i at få samlet tingene på Office 365.

Læs også: Røde Kors skal have ny vidensplatform

Kontakt os hvis du også ønsker en dialog om hvordan dine forretningskritiske dokumenter og processer kan leve direkte i Office 365.

Kontakt

Gorm
Gorm
Priem
Partner
+45 27 22 33 22
gorm@proactive.dk
Modern workplace