Nord Energi siger farvel til DataHub-besvær

Nord Energi siger farvel til tunge manuelle processer og velkommen til en mere enkel og effektiv dagligdag med indføringen af nyt DataHub modul.

I samarbejde med Kamstrup har Fellowmind bragt et mere simplificeret og automatiseret DataHub-modul til elforsyningsmarkedet.

Med ét samlet system til håndtering af data fra måler til DataHub - Kamstrups MDM-system VisionAir - har Nord Energi sagt farvel til tunge manuelle processer og erstattet dem med et strømlinet dataflow, således at Nord Energis medarbejdere kan bruge deres tid på noget, der er mere produktivt og værdiskabende.

Ifølge Peter Jensen fra Nord Energi har modulets brugervenlighed også betydet, at det er nemt at oplære folk i at bruge det:

Du behøver ikke være specialist for at bruge systemet. Det kræver kun en simpel oplæring i, hvordan det er opbygget f.eks. ift. de forskellige grupper, og så er du klar.

Valget af en enkel og strømlinet løsning har betydet, at der i dag fortsat kun er fem personer til at drifte hele nettet med de knap 100.000 netkunder, som gør Nord Energi til Danmarks 10. største elforsyning.

Kontakt

Kim Gregersen
Director, Sales & Industry
+45 41 72 33 10
kim.gregersen@fellowmind.dk