Alle nyheder
16. februar 2016

NGI får nyt intranet der understøtter centrale forretningsprocesser

Den nordjyske industrivirksomhed NGI har fået et nyt moderne intranet til at understøtte intern kommunikation og sikre dokumentation af produktionsprocesserne.

NGI A/S er verdens førende producent af rustfrie maskinsko. NGI's produkter er nøje specificerede og designet til at opfylde de pågældende hygiejniske krav, der gør sig gældende i henholdsvis Europa og USA. NGI er den eneste leverandør af 3A/USDA-godkendte maskinsko til mejeri-, kød- og fjerkræ-brancherne.

Strenge krav til dokumentation

Overholdelsen af de strenge hygiejniske krav til produkterne stiller krav til at NGI kan dokumentere de processer, der bruges i virksomhedens udvikling og produktion. Derfor er det et centralt ønske fra NGIs side, at det nye intranet kan være med til at understøtte dette behov.

Intern kommunikation og procesunderstøttelse

ProActive har leveret et nyt intranet baseret på IntraActive Intranet, der dels skal styrke den interne kommunikation med målrettede nyheder og personalisering og ved hjælp af infoskærme til at holde medarbejderne orienteret med aktuelle aktiviteter og nyheder. 

Det nye intranet er desuden blevet udstyret med et dedikeret site til dokumentation af de processer, som skal følges og de vejledninger, som medarbejderne har brug for i deres daglige arbejde, således at NGI lever op til de krav der stilles.

Flytter infrastrukturen ud i skyen

Sideløbende med intranetprojektet har ProActive hjulpet NGI med at flytte hele IT infrastrukturen ud i skyen for at NGI kan nyde godt af fordelene ved større fleksibilitet og skalerbarhed og ikke mindst de økonomiske besparelser og produktivitetsforøgelsen ved anvendelsen af den nyeste teknologi.
Således er en gammel platform til mail og kalender blevet udskiftet med Exchange Online (Office 365).

Der er blevet etableret en ny cloud infrastruktur i Microsoft Azure, hvilket har givet NGI nogle sikkerhedsmæssige fordele og gjort det meget nemmere for medarbejderne at tilgå virksomhedens interne systemer og applikationer udefra. Nu kan medarbejderne nemt tilgå virksomhedens C5 / Dynamics NAV økonomisystem, Business Intelligence applikationer og Office klienter fra deres mobile devices udefra uden problemer.

Endelig har NGI fået etableret et helt nyt Active Directory i Azure AD.

"Det tiltalte mig meget, at IntraActive tilbyder en færdig og responsiv Sharepoint løsning, hvor man kan regne med en fortsat kontinuerlig udvikling af ny funktionalitet. Desuden understøtter den vores it-strategi, hvor hele vores platform nu er cloudbaseret. Vi er blevet ført igennem hele processen, både med hensyn til IntraActive og Azure migreringen, af nogle særdeles kompetente konsulenter", siger Kim Karlov Nielsen, CFO, NGI A/S