11. maj 2020

Naturkraft understøtter forretningsprocesser med Microsoft 365

For Danmarks nye oplevelsesarena Naturkraft skal digitale løsninger gå hånd i hånd med at skabe gode oplevelser for gæsterne.
Naturkraft

Naturkraft – Danmarks nye oplevelsesarena for naturens vilde kræfter - åbner i juni 2020.

Naturkraft er en arena nær Ringkøbing på over fem hektar, hvor naturens fascinerende kræfter sættes i spil. Gennem leg får gæsterne en helt ny oplevelse af den vestjyske natur og en aha-oplevelse, når de opdager, hvordan naturen består af en lang række sammenhænge, man ikke nødvendigvis tænker over til daglig. Ud over at være en fysisk arena for leg, har Naturkraft også et mål om at sætte viden om natur, klima og bæredygtighed i spil på en lang række platforme og i mange forskellige sammenhænge.

”For Naturkraft er det vigtigt, at vi får digitaliseret klogt. Digitale løsninger skal gå hånd i hånd med vores behov og understøtte vores formål, som er at inspirere til en større forståelse for menneskets samspil med naturen. Det har ProActive forstået, og de har hjulpet os med at automatisere vores arbejdsprocesser, så vi kan gøre det, vi er gode til – nemlig at skabe gode oplevelser for gæsterne.”
Susanne Hermansen, Relationschef i Naturkraft

Microsoft specialister der dækker alle aspekter

Naturkraft ønskede én basis standard IT-platform, der kunne benyttes i forbindelse med alle arbejdsområder, og valget faldt derfor på Microsoft 365. Naturkraft bruger platformen til både administration, projektering, digitale processer og læring, men også som et samarbejdsværktøj - internt såvel som eksternt og med deres sæsonmedarbejdere- og frivillige tilknyttet.

Især kombinationen af Teams, Yammer og Power Platformen har vist sig effektiv, når man som Naturkraft er en ny organisation med en stram deadline, og hurtigt skal have værktøjer og processer operationaliseret til åbning af et nyt stort oplevelsescenter.

Som en lille organisation uden egen IT-afdeling, har Naturkraft derudover valgt ProActive som ”intern IT-afdeling”, med onsite ”hus-konsulent” og online helpdesk og supportfunktion til den daglige drift. Herudover tilbyder ProActive et kundeteam, rådgivning, sparring og konsulentassistance til opbygning af løsninger, der sikrer en effektiv dagligdag rundt om hele Microsoft produktsuiten.

Med denne fordeling kan Naturkraft fokusere på deres primære mål - at sætte fokus på viden om natur, klima og bæredygtighed. Hos ProActive deler vi begejstringen for projektet og støtter op om initiativet. Sammen med Naturkraft brænder vi for et øget fokus på klimaet.

IT-platform med klimadagsorden

Med valget af Microsoft cloud-platformen, går klimadagsordenen hånd-i-hånd med Naturkrafts eget formål såvel som regeringens mål om en 70% reduktion af CO2-udledning frem mod 2030.

Globalt har Microsoft nemlig været ude med en forpligtigelse om, at selskabet vil være CO2-negative inden 2030. Derudover vil selskabet frem mod 2050 indfange lige så meget CO2, som selskabet har udledt siden etableringen i 1975.

Læs mere om Naturkraft her og om Microsoft CO2 initiativer her.

Husk at støtte de danske oplevelsesparker, når der igen forsvarligt åbnes op.

Kim Gregersen
Kim
Gregersen
Director, Sales & Business Development
+45 41 72 33 10
kimg@proactive.dk
Modern workplace