Alle nyheder
29. oktober 2015

ProActive nomineret til syv Microsoft Partner Awards

ProActive sætter ny rekord ved at være nomineret til hele syv priser ved Microsoft Partner Award 2015.

Som bekendt løb ProActive med hele tre priser ved sidste års Microsoft Partner Awards, heriblandt selve hovedprisen Årets Microsoft Partner 2014 efter at have været nomineret i fem forskellige kategorier. Dengang satte ProActive en ny rekord ved at være den eneste Microsoft partner i Danmark, der nogensinde er blevet kåret som Årets Microsoft Partner to gange.

Nu slår vi igen vores egen rekord i at være nomineret i flest priskategorier ved i år at være blandt de tre bedste Microsoft partnere i hele syv priskategorier:

  • Årets Adoption & Consumption Partner
  • Årets Cloud CRM Partner (CRM & CRM online)
  • Årets Cloud Services Partner - Office 365
  • Årets Enterprise Partner
  • Årets Mobility Solution Partner
  • Årets Partner med fokus på Offentlige kunder
  • Årets Pris for Kundetilfredshed

Fokus på Adoption og Mobilty

Microsoft har i år introduceret en række nye priskategorier; det er således første gang vi bl.a. er kørt i stilling til at tage prisen som Årets Adoption & Consumption Partner. Det er vi glade for, da vi i det seneste år netop har fokuseret en hel del på kundernes ibrugtagning og udnyttelse af de mange nye cloud services for at skabe reel produktivitetsforøgelse. Det har vi bl.a. gjort ved at tilbyde vores kunder et såkaldt Adoption program, som netop kan være med til at sikre, at kundernes medarbejdere tager de nye teknologier i anvendelse og bliver mere produktive.

Ligeledes er vi også tilfredse med, at vores satsning på Mobility og kompetencer med Microsoft EMS (Enterprise Mobility Suite) har båret frugt og udmøntet sig i ikke mindst en nominering i kategorien men også en række spændende projekter hos vores kunder.

Ud over Årets Adoption & Consumption Partner er Årets Enterprise Partner og Årets Partner med fokus på Offentlige kunder også nye priskategorier.

Gamle gengangere

For mange kommer det måske ikke som den helt store overraskelse, at ProAcitve igen i år er nomineret til at vinde prisen som Årets Cloud Services Partner. Hvis ProActive vinder denne pris vil det i givet fald være femte gang. Ligeledes har vi vundet Årets Pris for Kundetilfredshed tre gange tidligere.

Vi håber at anden gang er lykkens gang med nomineringen til Årets CRM Partner, som vi også var nomineret til sidste år.

Vi er stolte og vi er spændte på at se, hvad det hele ender med til selve prisfesten, som finder sted den 5. november i Microsoft nye domicil i Lyngby.